Teda ty čmouhy tomu daly na záda. Stříkal jsi zevnitř kabiny černošedou? Zdá se mi, že ta kabina nějak prosvítá... No je škoda, že je to tak uchvátaný Příště bych se zaměřil na čistotu a hlavně bych se vyhnul chvátání za každou cenu, to nikdy nedopadne dobře. Z vlastní zkušenosti to znám...
Tet delám Dauntlesse v Neděli dám téma do rozestavěno.. A na patlák beru takovou rychlovku Avia fl.3 od RS models. A vůbec mi nevadí, že mi do toho kecáte, tím líp aspoň se poučim z chyb.
Dauntless je krásný éro! Jakoupa camo budeš dělat? Mě by se líbil v tříbarevce a nejlíp eště s těma obrovskejma barevnejma znakama (akorát netuším, esli to v takovej kombinaci lítalo...)
Fokkouš s hvězdama , blijící smajloň, blijící smajloň, blijící smajloň . Odveta příjde brzy. Už suším v kitníku Mustanga od Tamky a kříže už mám taky .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Už nahoď fotky toho očištěnýho.... Mě se líbí a tuhle kamo zvažuju taky. Asi jsem posunutej bokem, nebo co, ale jak psal Alf, tak i můj mustang bude mít kříže, stejně jako typhoon, P-47 razor a i B-17 jsem s tímhle záměrem pořizoval ... P.S.umí mě někdo nasměrovat na nějaký hodně dobrý podklady ohledne Cirku Rosarius? Publikace, stránky... Ale to je asi hodně mimo téma.Vyzkouším to v letadlech... Honzo, přeju hodně takhle povedenejch mašin!