Jedná se o přebarvení staršího modelu. Předchozí provedení kamufláže sa mi nepáčilo. Kamufláž má znázorňovat Tiger II sloužící k pokusům na střelnici v Bergenu. Kamo je dělaná podle knížky Obrněná technika-Německo I.díl.
2 Lopuch- Kvůli tomu kříži jsem to nepředělával. Prostě když jsem vždycky šel kolem poličky a viděl jsem ho, tak mi to provedení kamufláže prostě nic neříkalo a něco mi furt v hlavě říkalo, že to musím předělat, no prostě byl jsem z toho špatnej. Tak jsem to předělal a ted se mi konečně ulevilo a každý průchod kolem poličky provází pocit radosti, že už zmizel ten hnusák co tam byl předtím.
to Braňo- Jsem rád, že mi alespon někdo rozumí. Musí se mi to líbit, jinak je to špatně. Nemohl bych mít na poličce něco, co se sice líbí ostatním, ale mě se to nelíbí.
,sry,ale ty musíš byť naozaj štetcofil (nechcel som použiť výraz štetkofil).Ostáva len dúfať,že mi všetci sme zaspali dobu a tvoja teória o Picassovi je pravdivá.V tom prípade by som kúpil od teba nejaké kúsky a nechal sa zmraziť