Jsou v každé New concept stavebici pouze 1x, ale já bych potřeboval na každou stranu rámu 1. Zkouším je vytvořit sám, ale je to bída

Rozestavěno: Scania R560 Highline - Vápeník
koubasek píše:Ještě jednou se ptám, nemohl by mi někdo nabídnout tyto vzduchojemy na Dafa ???
Jsou v každé New concept stavebici pouze 1x, ale já bych potřeboval na každou stranu rámu 1. Zkouším je vytvořit sám, ale je to bída
mirazapletal píše:koubasek píše:Ještě jednou se ptám, nemohl by mi někdo nabídnout tyto vzduchojemy na Dafa ???
musíš holt hledat... ikdyž ani ty originál ze stavebnice mi nepřijdou zrovna modelové - opravdu mají takové divné držáky a nebo je to zas zjednodušení? jestli ti jde hlavně o průměr, vyzkoušej si vzít šupleru, navštívit papírnictví a zabít nějakou propiskujen pozor na plasty které lepit nejdou - většinou takové ty "gumovější". Já osobně bych je asi udělal nové všechny
Globetrotter.XL píše:zase pak bacha aby si neprodluzoval dolu neco co nema bejt dolu) ja takhle predelaval jednu pricku u TGA a pak jsem zjistil, ze ve stkutecnosti je taky jen nahore a neni po cely vysce ramu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků