Táááááááááák, konečne mě uschla barva, dávám 2 fotky, jinak už to nepřetírám snad jsem to udělal líp, jinak by měl bejt k vidění na Hradeckým Lvu 09 a pre slováky by měl bejt nejblíž k vidění na Modelbrnu 09
Přílohy
Naposledy upravil Kubasss dne 17 led 2009, 20:27, celkově upraveno 2
no neviem. mne sa sa to stale nepaci... najlepsie by bolo na to pouzit umbru palenu a sienu palenu... a do toh nejake stekance jasne oranzovou... prepac ale vyzera to ako HO...no... podla mna to nema tu spravnu hrdzavu farbu... je to moj nazor a vravim to co aj kavecko. velka ucta voci tebe ze si sa do toho vobec pustil...
Nápad je to dobrý , ale výsledek mě neoslovil. Nějak se ztratila ostrost detailů. Takto mě to připadá takové rozteklé, např. že někdo zavařil poklop a nechal to ještě zareznout .
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Aj keď farba je lepšia, ako predtým, myslím, že to, čo kazí celkový dojem je ten povrch. Je to neskutočne hrboľaté. Keby to malo takúto farbu ale bez toho reliéfu, bolo by to o hodne lepšie. Ja byť tebou,vrazím to do lúhu a odfarbím a postavím z toho normálny Sherman, alebo ak chceš silou mocou vrak, tak odfarbiť a nanovo a bez tej hrubej vrstvy "niečoho".
Jak jsem psal. Vypadá to, jak kdyby to leželo dlouho v moři a uchytili se na tom kdejaký potvory. Přidal bych tam nějakou sasanku a murénu a možná i žraloka...
taaaak táta me už otsipává louh no tak zejtra by sem to mel začít do toho louhu dávat nevim jak dlouho to trvá tak se uvidí barvu dostane novou smíchanou s kousky rzi jsou fak malý
jestli máte pilu na dřevo nabrousí vám jí firma František Malý Břehy 16
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"