No pouze kováče od Eduardu no pistol............nebudu se radši strapnovat no je ji asi 12let a pochází z východu ale co nevidet bude konečně nová.A barvy agama syntetika ale už jsem začal používat Gunze řady H.
Já myslím že hezký ! Disky kol snad měly být černé, ale to není nic proti tomu až místní luftwaffe gang zjistí, že jsi (stejně jako já před časem), sprznil Hartmanna MG-151 pod křídly . Spodek to má taky ?
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Takže,nezdáj se mi ty podvěšený MG 151/20 ,dále mám dojem,že hartman s přídávnou nádrži moc neletal.a máš závěsník na ni bohužel v ose letounu,což je jedna ze závažných chyb.( nějak si nemužu v hlavě vybavit 109 z východu s nádržou), a někde jsem četl ,že měl charakteristické poškození kama v poli levého horního kříže (nejspíš ve starším revi,bylo to tam i zdokumentováno),ale u toho mužeme brát že je to před tím,než se mu tam ta odřenina udělala. Jinak model máš hezky postaveny a líbi se mi,že jsi znazornil vychozi vydech z chladiče oleje,který tam vyrobce vubec nenaznačil... Výhradu bych měl proti šachtám,tam jsi mohl aspoň ten platěný překryt naznačit..a těch pár dir co jsou na přední straně odvrtat..i když na tu stranu moc vidět nebude..
Je to hezký model na to že je to academka fakt dobrý. Mám jen malé výhrady, Hartman měl podvěšené kanóny pouze na začátku své kariéry na východě, na této mašině ne! Problém mám s přídavnou nádrží, neznám žádnou fotku Bubiho stroje s ní, to ale neznamená že ji nepoužíval, daleko víc mi nesedí osobně, stodevítka je nádherná mašina tebou fakt pěkně udělaná a ta nádrž jí značně ubírá na kráse , ale to je pouze můj názor, a ty disky maj být fakt černý.
Docela pekný model aj s tými drobnými, možna chybičkami. Ten detail z predu, kde je vidno hadičky hydrauliky k brzdám, myslým, že ich vyústenie by malo byť v diskoch kol, nie v osách kol. Ale nie som si tým úplne istý, ak má niekto k dispozícií detail, môže poskytnúť ?