Další můj pokus. Na ostatní borce nemám, ale snažím se. Nechápu také ryclost s jakou někteří kolegové modelaří. Já jsem rád, když polepím 1-2 modely ročně. Zdraví J.B.
To vůbec nevadí, že uděláš 1-2 modely ročně, protože jak tak na to koukám, tak čistotu zpracování máš na hodně vysokej úrovni a to se moc uchvátat nedá Moc se mi ta Mirážka líbí
Paráda ! S tou rýchosťou to je tak akurát vzhladom ku kvalite. Som na tom s tou rýchlosťou podobne, s kvalitou už pomenej, ale vyrátal som si, že ak sa v rýchlosti nezlepším, musím sa dožiť 180 rokov, aby som postavil všetko, čo v kitníkoch čaká.
Teď jsem si tenhle model koupil, mohl bys mi prosím říct, jakými barvami jsi docílil té stříbrné? Jak jsi je míchal, aby měly rozdílné odstíny? Jak dobře na sebe díly pasovaly? Díky moc.
Dobrý den, model se staví dobře. Náročnější je oblast sacích kanálů, před konečným lepením se musí co nejlépe vše doladit na sucho. Ušetří se tím tmelení a broušení. Barvy jsou MODEL MASTER - základ č. 1401 a další odstíny řady 14. Stříkáno na SURFACER 1000, barvy potom přeleštěny a jemně přelakovány SIDOLUXEM. Přelakovat je možné i orig. lakem MODEL MASTER, ale vyjde to dráž. Lakování je nutné kvůli otěru barev! Model je pěkný, uvažuji ještě o předělávce na MIRAGE IIIE. Zdraví J.B. a těším se až jej na foru uvidím slepený.
Předělávka na III E je dost drsná stavba uprav poměrně hodně a ne jen těch opravdu viditelných , zatím jsem stihl upravit prodloužení trupu a dál sbírám sílu na pokračování. Jestli se cítíš na přerytí staré Esci III E , v reedici to vydala Italeri, tak je poměrně schůdná a rychlá cesta k III E.