Begi ,ano možná máš pravdu, ale kupodivu Esci nevypadá špatně, negativ, celkem to pasuje, tedy až na okna kamer a tenhle model jsem kupoval za 100 Kč. Zatim nestahuju slipy, rybník je ještě daleko. Další RF-4C tentokrát fakt Vietnam bude buď Gawa nebo Fujimi, překopávat Revell Ečko se mě nechce.
Kopi, co tím mysláš že jsem tomu dal naprdel? Jestli okna, máš recht, už to nešlo zachránit. hmmms nýtováním jsi mě fakt pomohl.
To právě ne. Všechny šedé Phantomy i ta výroční jsou již upgready tj. tankovák, a úpravy v kokpitu. Do toho se mě nechce. V krabici Esci je přímo španěl ve staré kamo- odstíny SEA. Na tu mám zálusk. Fotek na šedivky nebo mašin od LWF je na netu dost, ale na tyhle původní RF-4C jsem na netu vyhrabal jen 2 fotky. kdyby někdo pomohl budu rád. Také nemám úplně jasno jestli u těchto mašin v SEA byl na čumáku ten podbradek ve tvaru stříšky, nebo byl čumák rovnej.
Ano, na tyhle fotky z muzea jsme taky narazil. Podle nich má ten kus stříšku na kam. čumáku. Mě spíš zajímají fotky ze služby, ty asi nejsou. Ale i tak díky za pomoc.
tak to skusime z opačnej strany.Španieli dostali svoje RF-4C od 165th TRS 123rd TRW Kentucky ANG toto sú mašiny v pôvodnej kamo u Kentucky ANG ktoré boli neskôr predané
Tomuhle říkám modelařina! Při rytí a hlavně při nejtování se zatím pohybuju po velmi tenkým ledě a je to taky důvod spousty mích nedodělaných modelů v týhle fázi... Holt by to chtělo lepší ruce a pořádný školení
Fantom je impozantní stroj, těším se na pokračování!
Pokračování snad bude po víkendu. Dneska začínáme Patlák tak beru Phantoma sebou a zkusím ho znova onýtovat. Jestli to zkurvím jako poprvé letí do popelnice.