Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Kamiony a těžká technika ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Sháním podklady…

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Mercedes Benz Actros TITAN - poradna

Příspěvekod Maverick117 » 26 pro 2008, 21:36

este sa chcem spytat ako je to z nadrzou, ma taky isty priemer ako povodna staci ju len predlzit ci je vacsia aj v priemere? lebo podla tych fotiek co mam to vyzera ze je len dlhsia ale preistotu sa radsej spytam
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mpwrc » 31 pro 2008, 21:51

skus toto :wink: : http://specialtruckmodels.webz.cz/sk_links.htm
Veľa práce ešte neznamená málo zábavy.
mpwrc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod awan07 » 01 led 2009, 03:53

Maverick117 píše:este sa chcem spytat ako je to z nadrzou, ma taky isty priemer ako povodna staci ju len predlzit ci je vacsia aj v priemere? lebo podla tych fotiek co mam to vyzera ze je len dlhsia ale preistotu sa radsej spytam

Může být klidně stejná,ale nemusí,protože ty tahače pro nadměry jsou speciály a jak si řekneš,tak je máš.Neběhal jsem kolem nich s metrem,ale myslím,že většinou vychází z původní nádrže.
Stavím pomalu,ale jistě
awan07

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Maverick117 » 01 led 2009, 11:33

mpwrc - dik za tu straanku :shock: parada

awan07 - dik tiez som si myslel len som si nebol isty ... mas vlastne pravdu kazdy tento tahac je individum
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117

• Odpovědět s citací

Peterbilt 377 - uvaha

Příspěvekod ron » 03 led 2009, 12:27

tomuto modelu som neodolal kvoli cene pred nejakym casom, ked boli tieto modely za akciovku 19.90€.
stale castejsie uvazujem, ze by som si ho konecne postavil. kamiony mam rad, len kvoli rozsahu stavebnic som sa do nich zatial nepustal. aj teraz uvazujem, ze ak, tak z krabicky. upravy by stavbu natiahli, co ja strasne neznasam. no a samozrejme nemam na ne skusenosti, podklady a ani schopnosti. co poviete, ma to zmysel, pustat sa do toho, alebo si to radsej nechat na cas, ked budem uzrozumeny s tym, ze to treba vylepsit? ked totiz pozeram, co tu vystrajate s tymi kamionmi, tak toto by bolo popri tom ako hracka...
dalsia vec - nechcel by som to ako lestenku, ale ako "opouzivany" kus (ale nie vrak). silnejsia patina na truckoch sa mi velmo lubi, chcel by som skusit. to by asi chcelo nejake podklady, ako sa taky tahac opouziva (cim blizsie tomuto modelu, tym lepsie?)...
co poviete?
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

In Rust I Trust
ron

• Odpovědět s citací

Re: Peterbilt 377 - uvaha

Příspěvekod nedlloyd » 04 led 2009, 17:17

Vybral sis moc hezkou stavebnici, protože tohle je jedna z nejvěrnějšíc stavebnic amerik, která se dělala, takže nevyžaduje žádný zásay ve smyslu úprav támu, náprav nebo motoru...všechno to je velice hezký a kvalitně udělaný, takže se to staví jedna báseň...obavy v tomle ohledu nejsou na místě...

co se podkladů na ameriky týče, nejspolelivější je asi inzertní server http://www.truckpaper.com kde je na prodej obrovský množství americkejch náklaďáků, roztříděnejch podle značek a se spoustou fotek...
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Mercedes Wrecker

Příspěvekod Vario612 » 07 úno 2009, 20:30

Ahoj budu stavět Mercedes Wrecker truck a hledám nějaké fota tohoto modelu nebo klidně i nějaké předlohy. Jedná se o tento model. Moc díky za pomoc..
Přílohy
mercedes wrecker.JPG
T ´n´T
Vario612

• Odpovědět s citací

Re: Mercedes Wrecker

Příspěvekod mirazapletal » 07 úno 2009, 20:47

Noooo u téhle stavebnice bych asi pustil uzdu své fantazii páč nevím jestli má mějakou skutečnou předlohu (vzhledem k tomu, že nástavba i třeba nárazník je použitý z jiných stavebnic) :-D
Lepší medvěd na cibulce, než holub v hrsti :-)

Rozestavěno: Škoda 706RTO stěhovák viewtopic.php?f=158&t=28535
mirazapletal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Maverick117 » 07 úno 2009, 21:44

jj má to diely z ameriky no :D ja osobne by som povolil uzdu fantazii tak ako povedal miro a mozno sa pridrziaval tymto (napriklad sfarbenie, dekaly,... )
http://www.ditzj.de/html/en/trucks/merc ... k4148.html

ale v tom prípade je to jedno akého Wreckru sa budes pridrzat
napríklad ani toto sfarbenie nevyzera zle mne osobne sa paci

alebo si sprav z neho vlastne auto vymysli si svoju firmu nastrek upravy podla seba :-k

EDIT este tu je prekopavka Scanie na Wreckra tak nieco mozno z toho :wink: http://www.ratbags.f9.co.uk/143.htm

poprípade zaujímavejsie by mi prislo spravit z tohto Medara tahac návesov a z nejakeho ineho kamiona urobit Wreckra napriklad zo Scanie alebo z Volva :-k
Maverick117

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vario612 » 07 úno 2009, 22:49

Jo míro já jsem hledal na internetu hodně dlouhoa nic jsem nenašel a tak poslechnu vás a povolim uzdu své fantazie. Ale tak přemejšlim protože když se podívás na krabici a tam jsou dvě přední verze ( normálně chromový nárazník nebo ten obrovskej pevnostní nárazník) a taky se o tom nemohu rozhodnout.

a Maveriku docela jsem se taky rozhodoval jestli si mám pořídit Scanii 143 wreka nebo mercedesa wreka, když já jsem na ty mercedesy tak vyhrál on. Ale já bych měl takovou představu ža bych ho udělal něco podobnýho jak má firma ADAC ( myslim že je to ono) tam má taky odtahovky žlutý tak bych barvu nechal jen poupravil ale jeste neviim. ale díky za radu.
T ´n´T
Vario612

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mirazapletal » 08 úno 2009, 00:05

Noooo popravdě mě se nelíbí z těch dvou nárazníků ani jeden, ikdyž... možná ten origo mercedes s rámem ale dodělat tam třeba naviják :-) Ale co bych na meďála určitě dal, jsou tyhle gumy : http://www.modelltrucksandparts.at/shop ... 24-25.html
A udělat přední náhon nebo aspoň trochu jej zvednout na pérech :-)

mirazapletal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mirazapletal » 08 úno 2009, 00:09

http://www.obrazky.cz/detail?id=eJx1zEF ... Atm6Vy2%0A

mirazapletal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mirazapletal » 08 úno 2009, 00:22

Nooo moc jsem toho na nápady nenašel :-)
mercedes_titan_abschlepper.jpg
01.jpg
00.jpg

mirazapletal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vario612 » 08 úno 2009, 13:36

Míro díky za inspirace asi už jsem rozhodnutej já jsem myslel že necham originál nárazník ale zbavil bych ho chromu a udělal na něj ty výstražný proužky a nárazník by šel na červeno nabarvit. a stěma gumama si to rozmyslim ale hodně mě lákaj ale zas se bojim toho že je to z toho rakouska samotný gumy stojej 103kč ale bych vzal dvoje tak asi 206 kč + poštovné ?. ale moc díky trochu jsem si udělal obrázek. aTen přední náhon to nee to je moc velká fantazie.
T ´n´T
Vario612

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jouda » 08 úno 2009, 14:01

Vario612 píše:Míro díky za inspirace asi už jsem rozhodnutej já jsem myslel že necham originál nárazník ale zbavil bych ho chromu a udělal na něj ty výstražný proužky a nárazník by šel na červeno nabarvit. a stěma gumama si to rozmyslim ale hodně mě lákaj ale zas se bojim toho že je to z toho rakouska samotný gumy stojej 103kč ale bych vzal dvoje tak asi 206 kč + poštovné ?. ale moc díky trochu jsem si udělal obrázek. aTen přední náhon to nee to je moc velká fantazie.

Možná bych trochu natáhnul šásko a nástavbu...........viděl jsem jí na Kečupovo Scanii a připadá mi to tak nějak celkově na vyprošťovák krátký................ :arrow:
Je to sice dál,ale o to horší cesta.........
Jouda

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse