Zdravim. Od minulého týdne mam doma model Yamahy M1 05 valencie, konečně. Model použiju na přestavbu na Camel 06. První fotky jsou po hodině a půl, kdy jsem na sucho složil model - prostě jsem neodolal. Na model popužiju obtisky Reji model - Camel 06 Valentina Rossiho a karbony Reji model (k mému překvapení se s nima dělá hodně dobře, jen se musí zvolit správnej obstín podkladu), vlastně to bude dá se říct první model, kde použiju karbon všude, kde se dá. Kapoty nenecham v základu jako verzi 05, ale bude se tmelit (vlastně se už tmelí), hlavně předek (trochu jinaj tvar štítku), boky a podsedlovka se bude dělat ta ze začátku sezony - špičatá (pokud to nevzdam). Pokračuju v shromaždování strojů Valentina Rossiho, už jich mam i s touhle 11, včetně 01 od minichaps - to byl boj ji sehnat
Jsem zvědavej na komentáře
Přílohy
Naposledy upravil Charon dne 14 čer 2009, 19:04, celkově upraveno 3
Takhle vypadá v tuhle chvíli, o výkendu byl trochu čas, tak jsem trochu dělal. Karbon je všude, kde má být, ale ne všechno je vyfoceno. Lepší fotky přední kapoty dodam po broušení, schne po jemnym dotmelení. Barva rámu se bude taky řešit i kyvka a laufy a mnoho dalšího... Omlouvam se za světlo, ale ted už ani přes den neni lepší, musim to pořešit
Tady jsou čerství fotky, trochu jsem přebrousil předek. tvar se docela povedl, jsem docela spokojenej, jen musim doladit detaily a psychycky se připravit na podsedlovku, budu nejspíš dělat špičatou prdelku, a la začátek sezony 06 a sezona 07. Pro srovnání úprav - Valencie 05
Zdravím Charon-e..dávno som ťa tu nevidel.Možno je to tým ,že mám nové icq Som myslel,že si to vzdal ale vedel som že zoženieš tento stroj a dáš sa do toho..len tak ďalej...
tebe to mysli aj ked si myslis ze ti to nemysli a kedze si to myslis tak ti to taktiez mysli.
to Marek_sk: jak to myslíš? finančně? jen stavebnice, obtisky a trocha tmelu a trochu nervů (ale bude potřeba ještě víc - podsedlovka), poněvač transkity stojí balík a taky stojí za pendrek, dělam to sám a ručně a až se mi to bude líbit bude hotová, dokud nebudu spokojenej bude se předělávat a doladovat(nebo jsi myslel Valencii??)
to Lopatka: nějak neni čas, začal jsem makat (škola se podělala), prodávam motorky... a když se naskytla koupě M1 05, neváhal jsem a ted dělam to co dělam
tady je verze z sobotního odpoledne. na to, že jsem byl ráno v práci, tak jsem toho udělal dost, až se divim pustil jsem se do podsedlovky, neni to tak hrozný, jak jsem myslel, ale stejně musim doladit linky, neni to úplně ono pro porovnání zase valencie 05
Kluci, slo by shrnout rozdily mezi 05 a 06? Nejlepe se zakrouzkovanim na fotkach. Mam Valencii, libi se mi v bile jednoduche uprave, ale o prestaveb na Camel jsem uz uvazoval, ovsem prachy do setu vrazet nechci... Trochu se chci odreagovat, tak jsem si 5 motorek pod stromecek poridil, ale stavet to z krabicky by byla nuda
P.s. Z tech fotek neco pochopim, ale kdyby mi to jako laikovi nekdo vysvetlil polopaticky.