Představuji vám právě dokončený model. Průběh stavby je zde: http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=158&t=25078&start=0. Tvořil jsem dle vlastní fantazie a tahač zůstane bez návěsu. Na modelu je pár úprav (přiblížení skutečnému Actrosovi) a poprvé jsem zkoušel kabeláž povozku. S modelem jsem celkem spokojený, je tam samozřejmě hodně chyb, ale je to pokrok oproti Scanii. Tady jsou fotky:
Díky všem. Pro Pavluša: No to okno je takhle hlavně aby bylo líp vidět do interiéru (když už jsem na něm strávil takovýho času ), ale ve skutečnosti je z venkovního pohledu celý v černé barvě a z interiéru by ven asi mělo jít vidět (v 1 truckeru jsem doma našel pohled na "střechu" kabiny), je asi "zatmavený".
OK, dám ti je sem do tématu. předem říkám, je to asi ten nejhorší model co mám doma , byl to první kamion co jsem stavěl, po něm jsem stavěl to tga, atd.. Pak jsem ho rozebral a nyní vypadá takto. Pokoušel jsem se na něm tehdy o osvětlení, takže jsem měl pod spodním lehátkem v kabině baterii - moc těžká kabina, zlomila se náprava. Když jsem ho stavěl po 2., už jsem věděl, že díly ve stavebnici jsou ze staršího typu, takže jsem se pokoušel o přestavbu, především interiéru (sedačky, hor. postel, skříňky nad předním sklem,... ). Jako "materiál" na úpravy jsem tenkrát používal papír . Na fotkách jsou taky vidět otevřený dveře, neměl jsem tehdy ještě tmel, snad ani šmirgl papír, střešní spojler je z papíru. Ale už i na tomto modelu jsem vyzdobil interiér (dokonce ten znak renault na zadní stěně i trochu "svítí", je z fosforového materiálu + jsem tam ještě doplnil na strop "svítícího hada" z fosforu )
Přílohy
Zadní nárazník je z papíru :(
Naposledy upravil koubasek dne 07 úno 2009, 15:02, celkově upraveno 2