cesnak píše:No a co sa tyka teda tych trposov tak ok, davam ti cas do buduceho tyzdna inak nemaju sancu
Hehehehehe, clovece nie kazdy je ako ty, ze maluje aj ked spi

V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
cesnak píše:No a co sa tyka teda tych trposov tak ok, davam ti cas do buduceho tyzdna inak nemaju sancu
Le6n píše:cesnak píše:No a co sa tyka teda tych trposov tak ok, davam ti cas do buduceho tyzdna inak nemaju sancu
Hehehehehe, clovece nie kazdy je ako ty, ze maluje aj ked spi
cesnak píše:no ale aj tak si nepresvedcil s tymi trpazlikmi, bohuzial casu si mal dost, skoncili !!!
cesnak píše:ja neberiem nic povrchne!!, ale sciborovich 28mm trposov musim, tam nieje ziadna ina volba
, to vies DT-cko, raz dospejes do mojeho veku a potom pochopis, iked dospiet do mojeho veku uz asi nedospejes, tak co ja viem hmm, tak to potom uz nikdy nepochopis
![]()
![]()
![]()
![]()
Alebo je to mozno rozdiel medzi grafickym a priemyselnym dizajnerom, iked ja este dizajner ani niesom, ale snad sa toho dozijem, a ak nie tak som skoncil, lebo ma mama zabije
cesnak píše:tebe a vykat a onikat, najblizsie ked ta uvidim mi budes nohy bozkavat aby som s tebou aspon slovko prehodil![]()
Heslo dnesneho dna znie: Vek nieje vsetko!!!![]()
![]()
cesnak píše:no len aby , cesnak nezabuda teda vacsinou, obcas asi sa mi to nestava, Jo inak nevies ak by som si teraz este objednal od scibora nejke veci dostal by som aj ja toho hajzlika v 54mm?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků