Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
hmmm...parádní kousek dobře držíš zástavu týhle skupinovky... ale co je absolutní majsrštyk..osadit tohle éro acetátovejma kabinkama...na to bych asi nervy neměl to by se asi z fortressu stal létající model..
No, já teď mám velikej strach, abych to odmaskoval bez ztráty kytičky. Jinak se ten acetát dával v pohodě, ještě je mám na Efko, tak uvidíme napodruhý co se stane.
Dík pánové. Trochu mě na tomhle modelu mrzí, že jsem ho začal už před 10-ti lety a je to na něm trochu vidět. Dneska už bych spoustu věcí řešil jinak. Makám trochu na droboti, připravuju to do barvy. Zítra mastím na konvenční a pak k rodičům, takže další pokrok bude nejdřív v neděli.
Tak jsem to začal špinit. Předem upozorňuju, že jsem nepoužil ani kapku hnědý barvy, i když to může tak na těch fotkách vypadat. Tak se mrkněte a do mně. Ještě pořád to jde umejt.