Snad se alespoň trochu líbí, už se to hodně pomalu blíží ke konci . Na model nebudu dávat obtisky, protože žádný nemám a black edition se mi líbí "čistej".
Tak jsem zase trochu modelařil , dodělal jsem propojovací kabely + hadice k návěsu a nalepil je na šasi, taktéž už je na svém místě i nádrž, od ní vedou 2 "dráty" do "hrubého čističe paliva" (z toho pak pokračujou až do přední části motoru). Dolepil jsem reflexní cedule a ještě spz (je na ní "C", i když já jsem z "E", ale v ČR je asi jen 1 black edition, a ten by měl být někde z již. čech )no a taky už jsem tam přilepil boční kryty podvozku.
Barva není ani zdaleka dokonalá, ale oproti Scanii je to pokrok , hlavně už na ní není tak velká "krupička" a to protože jsem nástřik prováděl přesně naopak než by se to mělo asi dělat (střknul jsem to hodně z blízka a jen 2 větší vrstvy ). Mám z té černé trochu strach, ale zatím je to docela ok
Přílohy
Ty kabely budou samozřejmě zavěšený na kabině, teď to vypadá trochu divně :D
Vypadá to fakt pěkně. Ty duchový kohouty máš asi dost mohutný, ale rozhodně jsou lepší než žádný, takže u těch příštích zkus trochu menší rozměry. Těším se, jak se Ti zdaří lak na kabině...
No to je on ten black, našel jsem to na truck-forum.cz myslim. No, ty vzduch. kohouty jsou větší, ale předělávat už to nebudu, jsem rád že to tam vše drží alepsoň takto . No a ten lak, uvidíme no
Zdravím, koukám že kamiony se tu trošku zasekli, tak sem přihazuju nějáký ten postup. Kabina už je taky v barvě, ale fotit jí zatím nebudu, protože je to hrůza , samá "krupička", snad se mi to alespoň trochu podaří zachránit Tamiya pastou. Ps: příště už to musím vyfotit za deního světla
Přílohy
Už se to pomalu rýsuje :)
Vyzdobené přední okno :D, jinak ty nečistoty nejsou tolik vidět, to ten foťák s bleskem
Lak na kabině je místy ok, ale někde se mi krupičku moc nepodařilo rozleštit (používal jsem pastu Tamyia - hrubá) a někde jsem to zase rozleštil až na základovku , takže jsem to musel znova fouknout.
, nejdříve jsem na to obtiskl barvu jak mi radil Pavluša a poté jsem ještě dolaďoval špendlíkem, protože ta barva se všude neobtiskla. Výsledek je nic moc , hlavně si myslím že tam je moc silná vrstva barvy, snažil jsem se aby byla co nejmenší no, ale stejně
Mě se taky zamlouvá. Actrosy se mi moc nelíbí, ale ten black edition je pěkej. Na modelu ale je ta černá snad nejhorší barva co může být , hlavně proto že je na tom vidět každá chybička mnohem víc než na jiným odstínu, atd