borek píše:a mohl bych to redit i s S6001
Jak už někdo psal, asi seš zmatlanej z chorobnyho psaní SMS

Koukal sem na Tvoje příspěvky a nikde nemáš otazník takže rto ASI bude otázka... nevím, používám pouze Teprentýn a migovo ředítko.
borek píše:a mohl bych to redit i s S6001
Jednou sem to nedopatřením zkusil,krásně to rozleptalo jemné detaily na podvozku M 113.NEEXISTUJE!!!!!borek píše:a mohl bych to redit i s S6001
spirax píše:Ale k otázce, musím po nástřiku těma akrylovyma tamiama ošetřit povrch lakem nebo můžu dělat wash přímo na ty barvy? Jde mi o to abych si tím nějak nepoškodil ten nástřik nebo tak něco, díky ...
Marder píše:spirax píše:Ale k otázce, musím po nástřiku těma akrylovyma tamiama ošetřit povrch lakem nebo můžu dělat wash přímo na ty barvy? Jde mi o to abych si tím nějak nepoškodil ten nástřik nebo tak něco, díky ...
Tady jde hlavně o to, jakou Tamiyu použiješ, myšleno stupněm matu-lesku. Pokud tedy použiješ matnou barvu, tak je nutné zalakovat min. pololeskem (na filtry). Pokud filtry nebudeš dělat, tak musíš dát lesk. Také bude záležet, co použiješ za ředidlo.
Marder píše:A přečetl jsi toto (třeba příspěvek Lopucha) viewtopic.php?f=19&t=21241&start=60
spirax píše:To já všechno čtu ale jak říkám, moudrej s toho nejsem .. líbil by se mi nějakej postup krok po kroku s fotkama, jako exemplární příkladale takovou práci si s tím asi nikdo nedá co:-(
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků