Ahoj všem, poslední pokus o Diorámko.Vše je 1/48. Britská armáda z druhé světové se dělala docela labůžo.Tak jsem si dovolil ze své zahrádky nějaké fotky Zatím jen taková ochutnávka Lepčí fotky budou zítra, dneska jsem to do soumraku nestih - zima jedna nepěkná
Děkuji , já jsem to myslel jako že nemůžu dělat ty techniky, třeba to fouknout na finiš jemnou barvou (celou plochu dia apod), třeba tu stat. trávu jsem taky mastil štětcem a nedělalo se to 2x dobře, jo s pistolkou by to byla jiná.I když na techniku není pistol priorita.
Olejem udělat to co Narm udělal třeba na tý Firefly ? Takhle mi to připadá mnohem přirozenější,samozřejmě by se na patině dalo ještě máknout ale proč ? ...
díky Bobe na tý Světlušce jsem neudělal wash černou, to mě fakt mrzí, na to jsem zapomněl. To Kelly: mě se to těma pigmentama zdá dostatečný, navíc to jsou pigmenty CMK + Tamiya šmínky, jen jak jsem psal - ten černej vash jsem použít mohl.
jinak později přijde ještě figurka tankisty, kterej tam vyměňoval to kolo, jak je tam nářadí, jenže zatím nemám potřebnou figurku, musím to nějak vymyslet.