Všechno vím a všechno znám a to co nevím a co neznám, tak na to se zeptám.
Pavel Soukup píše:Ta druhá fotka je zajímavá, dokazuje minimálně to, že nápis Olena nebyl na přídi, jak uvádí L+K....
Marder píše:Pavel Soukup píše:Ta druhá fotka je zajímavá, dokazuje minimálně to, že nápis Olena nebyl na přídi, jak uvádí L+K....
Nemohu to teď hned potvrdit, ale mám dojem, že ten nápis Olena byl opravdu na přídi. Asi budu muset pohledat fotky.
Pavel Soukup píše:Ta druhá fotka je zajímavá, dokazuje minimálně to, že nápis Olena nebyl na přídi, jak uvádí L+K.
Taky by mě zajímalo, jakou barvu měly směrovky - podle L+K by měly být bílé, ale ...
Peeppu píše:Pavel Soukup píše:Ta druhá fotka je zajímavá, dokazuje minimálně to, že nápis Olena nebyl na přídi, jak uvádí L+K.
Taky by mě zajímalo, jakou barvu měly směrovky - podle L+K by měly být bílé, ale ...
Zajímavé téma, mohu se zeptat, v jakém L+K tyto podklady byly? Mohl bych o ně poprosit? Díky.
PaKlo píše:Tome mě přijde že ta fotka zpředu má na čumáku jen čtyřpísmenné slovo. Skoro jistě končí na NA, nejvíc mi to připadá něco jako Zeňa nebo Žeňa, což je ruské jméno (poznámka pro mladší ročníky). První písmeno je totiž dost hranaté, i když se to u takhle zdobného písma blbě řeší.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Háček a 17 návštevníků