Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Soutěž v České Třebové

Cars and bikes
Odeslat odpověď
Příspěvků: 206 • Stránka 12 z 14 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
  • Odpovědět s citací

Re: Soutěž v České Třebové

Příspěvekod Jirka Pokorný » 05 lis 2008, 13:46

Zkus to ještě jednou a pomaleji :grin:
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 10 lis 2008, 09:22

Jelikož mne Aress pověřil, jakožto svého manažéra :D, abych shrnul, co se vlastně má konat, činím tak.

V sobotu 15.11. se tradičně koná zavedená modelářská soutěž Čekotřebovský vehikl. V loňském roce jsme soutěž s Aressem jaksi "mediálně podpořili", s cílem, udělat na této akci větší sraz autíčkářů(rozuměj rovněž motorkářů a truckerů...). Tomu vyšli vstříc pořadatelé z KPM Česká Třebová a firma REJi, která zasponsorovala ceny pro soutěžící autíčkáře.

Letos jsme zatím s podobnou akcí nepočítali, proto neproběhla oficiální jednání s pořadateli. Jelikož se vám ale celá akce patrně hodně líbila, už během roku se začaly objevovat první dotazy, zda vše bude a kdy a podobně...

Věci jsem zatím ponechali náhodě. Výsledkem je, že většina z loňských účastníků v tuto chvíli potvrdila účast. Většinou včetně "before party" s možností noclehu. Za tím účelem Aress zajistil cca 10 ubytovacích míst a nějakou tu výkrmně napájecí jednotku v místním pohostinství. Konkrétní dotazy kde a zakolik směřujte na něj.

Jelikož jsem s pořadateli nijak tentokrát nejednali, bude počet kategorií proti loňsku patrně nižší, viz propozice na webu KPM Česká Třebová. Jestli generální sponsor autíčkářského dění u nás bude chtít někdy kolem půlnoci na "before party" mít nápad, že vyhlásí cen víc, bude mít patrně možnost, nicméně, nejde ani tak o soutěž, ale hlavně o setkání. Je vidět, že naše komunita drží pohromadě a sejde se spontánně i bez větší propagace.

Důležitou změnou je nové místo konání, opět odkazuji na příslušný web, mapu po mně nechtějte, Třebovou znám jen zběžně, hlavně v okolí Aressova domu :-D. Od této změny si pořadatelé slibují lepší dostupnost a více parkovacích míst, předpověď počasí zatím, proti loňsku, se sněhem nepočítá.

Všichni jste tedy srdečně zváni, sejdeme se nikoliv na Vlachovce, ale neoficiálně v sobotu v Třebové. Dovezte s sebou co chcete, rozdělané projekty k pochlubení kamarádům vítány!
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Šuma » 10 lis 2008, 21:19

tak pokud se zas jako loni nic nepo... dorazím se Smaržou v pátek... please o sleep place Aress 8)
Vladimír "Šumák" Šuma
KPM Kaznějov
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aress » 10 lis 2008, 21:55

Šumák: Zařízeno,stejné místo jako loni.

Jinak bych rád poděkoval svému tiskovému mluvčí že opět uspořádal moje myšlenky do srozumitelnější podoby pro ostatní : -)))
Aress

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 11 lis 2008, 09:08

to Dale: to mám auta přihlásit do kategorie Civilní auta? Už jsem to psal jim do tématu, na všechno je tam halda kategorií, ale na auta se s prominutím sere :evil: :evil: Myslím, že by alespoň zasloužily rozdělení na Civilní, soutěžní a nákladní + motorky. Dokážu si představit, jak by držkovali, kdyby byla jen jedna obecná kategorie nazvaná LETADLA. Docela mě to překvapilo a sem blíž k rozhodnutí netahat se s modelama. Nebo ostatním to přijde normální?
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 11 lis 2008, 10:22

Koudy: Bohužel, je to tak. Tentokrát byla inciativa sejít se v ČT na naší straně. Proto je v propozicích jen jedna kategorie. Zdůraznil bych, že tady jde o spontánní setkání, o soutěž jde v tomto případě až na druhém místě. Já s sebou beru do soutěže 2 relativně novější auta... Yamahu jsem kvůli jiným povinostem nestihl. Řešení kategorií je určitě nešťastné, podotýkám, že vloni patřila velká zásluha na množství kategorií sponsorskému příspěvky REJI [-o< =D> . Letos je náš sraz více nezávislý na samotné soutěži. Ale určitě dovezte kdo co máte, ať si to aspoň probereme a navzájem pochválíme sami....

A Koudy: I pro tebe, bud ejistě největší odměnou náš užaslý a zjihlý pohled... :flower:
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 11 lis 2008, 10:53

to Dale: ty víš jak na lidi, doktore ... =D> =D> =D> :D

Ale i tak mi nikdo nevymluví, že když se pořádá modelářská výstava, tak by se měli věnovat všem kategoriím a ne jen brát v úvahu to, že letadýlek, tanků a ostatní techniky se staví víc, proto je zbytek nezajímá a kašlou na to. A je úplně jedno, jestli na tu kategorii mají sponzora nebo ne. Nejde tu o ceny, ale o princip.

Nevím, jestli Impreza vzbudí úžas nebo nažene slzy do očí (mě určitě, je to letos jedinný dokončený model :grin: ), mě spíš potěší velká účast na „before party”. :celeb: :celeb:
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 11 lis 2008, 11:45

Mi de jen o :celeb: a potom o :-&
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod _master_ » 11 lis 2008, 12:35

Koudy už to nerieš, tento problém je takmer všade a nakoniec väčšine čo prislúbila účasť ide aj tak o ten piatok :wink:
_master_

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 11 lis 2008, 12:56

to Lubo: no však jo, mě to naštvalo, že jsme diskriminovaní :) vemu o flašku absinthu víc, ať je veseleji :lol: :lol:
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aress » 11 lis 2008, 13:57

Koudy píše:...mě to naštvalo, že jsme diskriminovan...

Tohle zjištění na mě dělá dojem jako by jsi se právě probudil,na 95% soutěží je stejné rozdělení.Dříve mě to taky vadilo,Dale Cooper se s tím i jeden čas marně pokoušel bojovat (možná bojuje stále,nevím,nějak jsem z toho poslední dobou vypadnul),ale teď je mě to už tak nějak jedno... Mnohem raději bych jakékoliv soutěžení v naší kategorii tak nějak odsunul do pozadí,o to přece (alespoň mě) vůbec nejde,spíše bych to raději čím dál tím více směřoval k setkání bez té "soutěžní vsuvky".

Na to aby jsme mohly soutěžit se nás nikdy nesejde dost,navíc i to málo co se nás sejde by případná soutěž (a nutnost vybrat rozhodčí) ještě snížila.Takže na druhou stranu i tak trochu chápu většinu pořadatelů že "naší" kategorii dále nevětví.
Navíc jak psal Dale Cooper ta možnost rozhodit to později podle účasti tady samozřejmě je.
Aress

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 11 lis 2008, 13:58

Master/Michalík Lubomír píše:Koudy už to nerieš, tento problém je takmer všade a nakoniec väčšine čo prislúbila účasť ide aj tak o ten piatok :wink:

Ták, vítej v klubu! Páteček pátek! :celeb:
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 11 lis 2008, 14:07

to Aress: taky že jo, probudil :grin: :grin: sem to psal hned ráno. Na další soutěže nejezdím, takže nevím, jak to tam chodí. Jen jsem si oblíbil Poprad a Třebovou, ale to je spíš tou akcí den předem :grin: :grin:
Jen mě to zajímalo, vždy se všude hádají, že je to rozdělený tak nebo jinak (myslím v letadlech, tancích a podobných nesmyslech) a pak tu dají na auta jednu kategorii. Tak jsem v tom chtěl mít pořádek... že mě to s tím jedním dokončeným autem za rok vůbec zajímá :lol: :lol: :lol:

Tak abych byl v obraze: musím se přihlašovat, abych to tam mohl položit na stůl?
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aress » 11 lis 2008, 14:40

Koudy píše:Tak abych byl v obraze: musím se přihlašovat, abych to tam mohl položit na stůl?

Myslím si že je to stejné jako jinde (snad kromě e-dnu v podzemí) kdy přihlášení dopředu je jen bonus a usnadnění práce kdy nemusíš nic vypisovat na místě a navíc i jakési info pro pořadatele.
Nevím,už si to přesně nepamatuju (a boj se toho abych nalistoval o par stránek dozadu a zjistil že jde o tebe : -))) na podobný "problém" jsem tady odpovídal už loni.
Aress

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 11 lis 2008, 14:52

to Aress: nikam nelistuj, byl jsem to asi já #-o #-o ty woe, to je zase den...
Paddock forum
Koudy

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 206 • Stránka 12 z 14 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14

Zpět na Auto-Moto