Tak zatím jsem se k vostroyanum nedostal,jelikož nemám moc času a po nocích nebarvím(nemám dobré osvětlení)... Ale včera mi přišla na zakázku dělaná vitrína, jenž žádnému modeláři nesmí chybět ... a taky vám chci ukázat moji uplně první barvenou figurku,kterou jsem vyhrabal z bordela ve skříni ať se zasmějete ( barveno před asi 1,5-2 roky)
Jsi to s tou velikosti trosku predimenzoval?! Mas tam trosku pusto prazdno Ne, kecam! Vitrinka je super, alespon te to bude motivovat ji poradne zaplnit!
Marian píše:ja zhanam taku vitrinu, mozes mi napisat rozmery, aj by som si dal taku niekde spravit
Tak rozměry jsou: 40x45cm a výška je 150cm - z toho 30 cm je vrchní polička a ostatní jsou 6x20cm Nechal jsme si to dělat na zakázku,nejdříve musel truhlář pořešit dřevěný spodek a vrch a pak jsem to zanesl ke s sklářům. Vyšlo mne to na něco přes 3000kč. ...a poličky mám na pevno přilepený
Tak po dlouhé době další menší postup na Vostroyanech - laskanon je už nabarven a stačí dodělat druhýho caparta a hurá do vitríny ...Také jsem na podstavec vykutil ostnatej drát zakoupený v modeláři,je velikosti 1/48.Držel jsem to prvně v ruce,takže vůbec nevím jak to má vypadat,ale snad se povedlo Podstavec budu ještě dolaďovat,takže stopy po vteřinovým lepidle určitě zakryju. A na druhé fotce je menší rychlovka na hraní Warhammeru, Orčí Vlajkonoš pro kámoše
Toš času mi zatím od vostroyánů nepřibylo,takže jsem stihnul velmi málo. Doladil jsem si podstavce pod figurky,abych je mohl bezpečně převést na Plastikovou Zimu (snad dorazí všecko a bez poškození) a pustil jsem se do zakázkové figurky,je to kouzelnice od CMM...hadry budu ještě místy upravovat: