Dolin píše:A to je jako na DVD??
DOLIN dojdi n aPZ ja ti dvd dam, mne to nechce prehravat moj prehravac
Dolin píše:A to je jako na DVD??
doktor píše:Dolin píše:A to je jako na DVD??
DOLIN dojdi n aPZ ja ti dvd dam, mne to nechce prehravat moj prehravac
Hoonza píše:Přesně tak, OH-6 bylo ve Vietnamu tuny (používali je pátrači), nahradily starší OH-13. Apokalypsa je snad jediný film z NAMu, ve kterém jsem tyto krásné stroje spatřil
slavkoss píše:trochu neskor reagujem na tu poznamku k tvaricke Mateje Hadka vo filme Tmavomodry svet.
ak mas chut prelistuj si publikaciu czechs in the raf od zdenka hurta.taky Jaroslav Hloouzek ten vazne vyzeral ako male chlapca.na druhej strane tam bolo hodne pilotou z prvej republiky ktory toho mali odlietaneho vela.
a z filmou Paton.na druhej strane nechapem preco filmari nepouziju nejaku poriadnu rc maketu.www.mark-1-tank.co.uk.najnovsie robia v spolupraci z bovingtonom king tigra1:4...videl som to v reale nazivo v Paddock Woode v Kente na wer and peace show.vrelo odporucam.
zdesko píše:slavkoss píše:trochu neskor reagujem na tu poznamku k tvaricke Mateje Hadka vo filme Tmavomodry svet.
ak mas chut prelistuj si publikaciu czechs in the raf od zdenka hurta.taky Jaroslav Hloouzek ten vazne vyzeral ako male chlapca.na druhej strane tam bolo hodne pilotou z prvej republiky ktory toho mali odlietaneho vela.
a z filmou Paton.na druhej strane nechapem preco filmari nepouziju nejaku poriadnu rc maketu.www.mark-1-tank.co.uk.najnovsie robia v spolupraci z bovingtonom king tigra1:4...videl som to v reale nazivo v Paddock Woode v Kente na wer and peace show.vrelo odporucam.
..ty RC modýlky..to Jsi myslel tohle..?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků