Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Filmaři

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 1573 • Stránka 7 z 105 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 105
  • Odpovědět s citací

Re: Filmaři

Příspěvekod doktor » 29 říj 2008, 08:24

Dolin píše:A to je jako na DVD?? :shock:

DOLIN dojdi n aPZ ja ti dvd dam, mne to nechce prehravat moj prehravac
doktor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod petrbedrich » 29 říj 2008, 11:51

To Slavkoss: mě prostě neseděl Matěj Hádek v tý roli a hlavně ten příšerně obehranej milostnej trojúhelník. Takovýhle filmy by se měly označovat v programu a na rohu obrazovky trojúhelníkem jako byly nepřístupný filmy s hvězdičkou, aby člověk věděl, že to tam zas je a mohl odejít.
Vychvalovaný film Apokalypsa. Objevuje se tu na chvíli M-41 Walker Bulldog, dokonce v roli plamenometnýho tanku a potom obojživelná příšera LVTP-5 vrtulníky Bell UH a na mně dost nevietnamsky působící takový malý mrchy.
Přílohy
Apokalypsa.jpg
Petr "Bedřich" Mourek
petrbedrich

• Odpovědět s citací

Příspěvekod karlik » 29 říj 2008, 12:53

myslíš OH-6 /AH-6/? ty se používali v namu celkem běžně např. spolu s AH-1 Cobra /lovec - zabiják/ :shock:
karlik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek-Austin » 29 říj 2008, 19:05

S těma fotkama těch Carden Loydů atd. jsem jen chtěl ukázat co se se všechno stavělo na ten podvozek. Protože ať už je to anglán, francouz, belgičan, polák nebo čech (myšleno technika) tak stejně se jedná o licenční výrobu a všemožnejch nástaveb bylo velký množství.
Navíc cariery, vhojným množství, používal WH. Samozřejmně to co bylo v tom filmu asi je jen filmařskej blábol, ale možná něco podobnýho jezdilo. :-k :grin: :lol:
Radek-Austin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hoonza » 29 říj 2008, 19:52

Přesně tak, OH-6 bylo ve Vietnamu tuny (používali je pátrači), nahradily starší OH-13. Apokalypsa je snad jediný film z NAMu, ve kterém jsem tyto krásné stroje spatřil :)

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Hoonza

• Odpovědět s citací

Příspěvekod petrbedrich » 29 říj 2008, 20:07

Ha, díky chlapi za upřesnění toho OH-6. Poválečná technika je promě stále země neoraná. Já mam z Vietnamu zafixovaný právě ty Bell-UH a takovej ten dvouvrtulovej Chinook, nebo která to byla lítající archa a snad i Cobry a Sikorskyho Sea King. Třeba tu obojživelnou LVTP-5 jsem si pletl s AAV-7 a na Falklandech nepoznal našeho Skota :oops:
Petr "Bedřich" Mourek
petrbedrich

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Riviera Kid » 30 říj 2008, 11:04

Vzpoměl sem si na film Děla z Navarrone, kde má britské komando zničit na řeckém ostrově obsazeném Němci děla bránící úžinu, kterou musejí proplout evakuační torpédoborce do Řecka. Ale proč to zmiňuju. Sou to žně ""německý"" techniky. Tolik greyhoundů, harlejů a buhví jaký další spojenecký techniky s německejma křížema a troufl bych si říct, že i v panzergrau se hned tak nevidí.
K mašině se chovejte jako k ženský. Jděte do ní pětkrát denně a vezměte ji do nebe a zpět.
Riviera Kid

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 30 říj 2008, 11:25

doktor píše:
Dolin píše:A to je jako na DVD?? :shock:

DOLIN dojdi n aPZ ja ti dvd dam, mne to nechce prehravat moj prehravac

Považuj za vyřízené!!!!!! Dík předem! :wink: ...........vezmu desinfekci....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 30 říj 2008, 11:28

Hoonza píše:Přesně tak, OH-6 bylo ve Vietnamu tuny (používali je pátrači), nahradily starší OH-13. Apokalypsa je snad jediný film z NAMu, ve kterém jsem tyto krásné stroje spatřil :)

Teď sem dočetl Lovce lebek....... :o dobrá seč u těch pátračů!!!!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PantherG » 30 říj 2008, 11:35

Doline,od Matthew Brennana je eště jedna podobná knížka: "Lovci - Zabijáci"....jen si nevzpomenu,která vyšla dřív....a jo,bylo to tam "maso".... :arrow:
Obrázek
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš.....
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zdesko » 30 říj 2008, 16:55

slavkoss píše:trochu neskor reagujem na tu poznamku k tvaricke Mateje Hadka vo filme Tmavomodry svet.
ak mas chut prelistuj si publikaciu czechs in the raf od zdenka hurta.taky Jaroslav Hloouzek ten vazne vyzeral ako male chlapca.na druhej strane tam bolo hodne pilotou z prvej republiky ktory toho mali odlietaneho vela.
a z filmou Paton.na druhej strane nechapem preco filmari nepouziju nejaku poriadnu rc maketu.www.mark-1-tank.co.uk.najnovsie robia v spolupraci z bovingtonom king tigra1:4...videl som to v reale nazivo v Paddock Woode v Kente na wer and peace show.vrelo odporucam.

..ty RC modýlky..to Jsi myslel tohle..? :-D
Přílohy
Shultz.jpg
shultz%20kid.jpg
zdesko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek-Austin » 30 říj 2008, 17:27

zdesko píše:
slavkoss píše:trochu neskor reagujem na tu poznamku k tvaricke Mateje Hadka vo filme Tmavomodry svet.
ak mas chut prelistuj si publikaciu czechs in the raf od zdenka hurta.taky Jaroslav Hloouzek ten vazne vyzeral ako male chlapca.na druhej strane tam bolo hodne pilotou z prvej republiky ktory toho mali odlietaneho vela.
a z filmou Paton.na druhej strane nechapem preco filmari nepouziju nejaku poriadnu rc maketu.www.mark-1-tank.co.uk.najnovsie robia v spolupraci z bovingtonom king tigra1:4...videl som to v reale nazivo v Paddock Woode v Kente na wer and peace show.vrelo odporucam.

..ty RC modýlky..to Jsi myslel tohle..? :-D

A ty ceny u tý britský firmy co je vyrábí!!! :shock: :grin:
Ale je to bomba, celokov, imitace kouře z výfuků a orig zvuk motoru z repráčku! =D> :shock:
Radek-Austin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod petrbedrich » 31 říj 2008, 01:00

Tak Děla z Navarrone zatím taktéž nemám :roll: Pokusim se to časem napravit, ani nevim, jestli jsem to viděl. Určitě jsem viděl některou mutaci Navarrone, byli tam jugoslávští partyzáni, skály, spojenečtí záškodníci ničící přehradu a sklady a Němci vylítávali do vzduchu v chumlech.
Dnes tu mám 6. Batalion, film s nádhernou výpravou ale skoro bez chuti a zápachu. Myslim že oslavovaný osvobození zajatců na Filipínách v reálu proběhlo mnohem zajímavějc. Tady divák čeká strašně dlouho na dramatickou akci, která pak přijde a během chvilky jaksi vyšumí. Co je ale důležitý jsou japonský tanky tady, respektive jejich napodobeniny. Jsou velice zdařilý a vypadaj opravdově. I kamufláž maj stylovou. Kontroloval jsem ten, kterej je tam nejvíc vidět, měl to být Type 97 Shinhoto Chi-Ha, jenže skutečnej "Číhá" má o kolo víc. Nejspíš to opět bude předělanej FV 432. Taky tam jezdí Type 92 Jyu-Sokosha a několik dobových náklaďáků. To že tu Japonci jezdí v M3 Scoutu mi zas tak moc nevadilo, mohli ho čórknout Američanům v roce 42. Za druhou stranu je tu velice vzácný moment se Stuartem a klasický Dodge, GMC a Willysy. Z kanónů se tu mihnou Long Tom a Bofors a nad zajateckým táborem přeletí Lockheed Ventura nebo Hudson.
Přílohy
6 Batalion 1.jpg
6 Batalion 2.jpg
Petr "Bedřich" Mourek
petrbedrich

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavel Klouček » 31 říj 2008, 07:37

Ten dobovej japonskej náklaďák je Austinek, to bude mít Radek radost :D
Pavel Klouček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod petrbedrich » 31 říj 2008, 11:32

Leta si řikam, kterej že to byl typ Téčka, jestli T-54, nebo T-62 nebo IS-3 a von to byl upravenej Mark IV :lol:
Přílohy
Ve studiu.jpg
Petr "Bedřich" Mourek
petrbedrich

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1573 • Stránka 7 z 105 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 105

Zpět na Diskuse