Davide , dej si velkej pozor až budeš slepovat trup. Nevim čim to je ale u mý A-7 je po slepení trup okolo sacího kanálu našišato . Levá pulka trupu má jiné vydutí než pravá. Buď jsem měl špatný výlisky forem nebo je chyba ve stavebnici. Další rada je , když budeš dělat křídlo v rovné poloze , ne sklopený, tak dolepované díly zámků vůbec nepasujou. Radši to udělej sklopený .Já to dával dohromady 14 dní než jsem to spasoval, fuj práce zas....á .Jinak model se staví celkem dobře , a tmel ve větší míře potřebuješ pouze na zadní hraně hrbu -napojení křídla do trupu. A brzdičák je asi lepší nechat mírně sklopenej, tam by jsi musel taky trochu více tmelit. přeju hodně štestí. já už ho mám rozdělanej rok a ještě jsem to nedoděla. A to jenom proto že si vymyslim vždycky nějakou volovinu, a to tentokrát jednu netradiční kamo. A čekal sem na dekály.
Tak mám hotovej zhruba kokpit,zbytek se dodělá potom.
Zkoušel jsem to složit na sucho,zitra to snad zkusim slepit.S těma křidlama jsem to nějak čekal,asi to bude jednoduši udělat sklopeny,tak jak s tim štitem,ještě uvidim
Nemáte někdo nějaky fotky detailů? Ja toho zrovna moc nemám
Držím palce, "Korzár" je nejkrásnější éro na světě po chmelnicích . Mám jednoho ve čtvrtce od Hasegawy v plný palbě Airesu skoro hotového, chybí přilepit sklopený křídla a nalepit drobot. Hlavně stojí pro nedodělanou patinu .
ten přechod křídlo -trup se jim moc nepovedl, docela jsem se natrápil aby to nebylo vidět. No a ve finále jsem pos*** rytí .
Ten sacák vypadá dobře. Držím palce
Skvělá práce, stavěl jsem korzára před lety jako Gawu a našel stejné nedostatky, které jsou ve stavebnici i teď, ale nepovedlo se mi vše tak dobře zmáknout.