sou to dvě vrstvy C-Gunze ředěné 1:2, udělalo to jen tady a zdruhe strany jinak nikde ani na E100 nic jedina možnost jak to zamaskovat je but to přebrousit a střiknou znova a do toho se teda vubec nechce, nebo udělat očka, natahnout drát a udělat maskovani z vegetace. to sem ještě nikdy pořadně nedělal tak jdu do tohoto řešení
Tak a je to, ještě dodělat pár mušek kterych sem si všimnul až na fotkach ale to jen drobnosti. Sice to neni to co sem puvodně chtěl ale na problemy to ještě jde. celkem mě sere ta i ta nevyrazna kamufláž a narychlo spichnute a natřene figurky :/ ale co už hura do něčeho dalšího....
k tomu laku. Stavalo sa to aj mne. Ked isiel gunze C na syntetiku.
Ak chces striekat C-cka na syntetiku, treba ich vysoko nariedit, asi 1:10, a striekat vo velmi jemnej vrstve akoby poprasit, poriadne nechat zatvrdnut, aspon jeden den a takto zopakovat viac vrstiev.
Od kedy to takto robim, nemal som s C lakom kontra syntetika ziadny problem. A povrch bol nadherny. Najlepsie je takto striekat leskly lak. V ziadnom pripade nie hrubsie vrstvy.
ja viem,že spraviť zimnú kamo na trojfarebnú je ťažké...ale táto varianta sa mne osobne moc nepáči,ale možno to robia len fotky..preto sa už moc teším na Mošon,aby som si to pozrel osobne.