Hansi píše:Na Tie "Céčka" môžeš kľudne zabudnúť - kde si to nabral ????![]()
Hore na trupe nie je ŽIADNA špára. Bf-108 malo trochu inú konštrukciu trupu.
![]()
Tá fotka nič nedokazuje - dole na trupe nie je totiž špára - iba preložený plech.
Jakub Vilingr píše:Hansi píše:Kubrtíku !!! Hore na trupe nemá byť žiadna pozdĺžna špáraa de facto ani dole - plech je iba prekrytý a potom znitovaný !!!!!
![]()
Hele Hansi, trup se skládal z "Céček". Céčka se k sobě snejtovaly a tím pádem nahoře i dole vznikla spára. To je to o čem mluvím. Nemám tady zrovna žádnou fotku, ale je to detail, kterej jsem si okoukal z fotografií
Karel Pilát píše:Jakub Vilingr píše:Hansi píše:Kubrtíku !!! Hore na trupe nemá byť žiadna pozdĺžna špáraa de facto ani dole - plech je iba prekrytý a potom znitovaný !!!!!
![]()
Hele Hansi, trup se skládal z "Céček". Céčka se k sobě snejtovaly a tím pádem nahoře i dole vznikla spára. To je to o čem mluvím. Nemám tady zrovna žádnou fotku, ale je to detail, kterej jsem si okoukal z fotografií
Myslíte, že stejný případ se spárou mezi půlkama trupu je i u Éček? Dávám sem fotku z E-bay a já tam tu spáru teda vidím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků