Michal G píše:No nevím, já být přispěvateli tohodle tématu, tak bych nechal radši tohle téma celé vymazat. Co kdyby nějaký vtipálek poslal link vašim manželkám nebo skoro manželkám s uvedením orintačních cen všech těch věcí.... Netvrďte mi, že to máte doma všechno řádně "proclené".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
reJI píše:Michal G píše:No nevím, já být přispěvateli tohodle tématu, tak bych nechal radši tohle téma celé vymazat. Co kdyby nějaký vtipálek poslal link vašim manželkám nebo skoro manželkám s uvedením orintačních cen všech těch věcí.... Netvrďte mi, že to máte doma všechno řádně "proclené".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já ano.. a přítelka s tím nemá problém.. navíc je to dobrá investice, protože ceny těch modelů stoupají
skus sa jej spytat ci sa jej nepaci nieco z tohto co je v novinkach:bazilisek píše:No od žínky jsem už dostal: Hondu S-2000,Nisan Z-350 a isuzu V-cross.
Je spíš na "offroudy", ale těžko se sháněj, ty co se jí líběj. No a vůbec se jí nelíběj:"počmáraný a voblepený"-tím myslí závodáky
.
turbo32 píše:reJI píše:Michal G píše:No nevím, já být přispěvateli tohodle tématu, tak bych nechal radši tohle téma celé vymazat. Co kdyby nějaký vtipálek poslal link vašim manželkám nebo skoro manželkám s uvedením orintačních cen všech těch věcí.... Netvrďte mi, že to máte doma všechno řádně "proclené".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já ano.. a přítelka s tím nemá problém.. navíc je to dobrá investice, protože ceny těch modelů stoupají
az pokial ta nezastihne katastrofa menom reedicia
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník