Petr Hobža píše:Tohle neřeším, protože na to mám mástraře a odlévače v jednom Pro mě je důležité jak vypadá odlitek. Z čeho vyrobí mástr a do čeho odlévá, je jeho věc
aha, jasné... tak dík.
Petr Hobža píše:Tohle neřeším, protože na to mám mástraře a odlévače v jednom Pro mě je důležité jak vypadá odlitek. Z čeho vyrobí mástr a do čeho odlévá, je jeho věc
HokTar píše:Petr Hobža píše:Tohle neřeším, protože na to mám mástraře a odlévače v jednom Pro mě je důležité jak vypadá odlitek. Z čeho vyrobí mástr a do čeho odlévá, je jeho věc
aha, jasné... tak dík.
Petr Hobža píše:Luboš Pavel píše:Karel Pilát píše:Ve dvaasedmě dělá AeroMaster v jednom ze tří aršíků i mašinu s černým spodkem U5+HE. Nedělají to i ve čtvrtce? To jde zas mimo mne.
jj dělaj ve 48 podle mě to samý co ve 72, ale jsou nesehnatelný, teda zatím jsem na ně nenarazil
Tak sháněj. Přece nebudu kvůlivá čtyřem písmenkám dělat celý vobtisky On problém je ten, že na ty černopupíkové nejsou žádné fotky, kromě té U5+FE. Jedině že by něco mělo mé lepší já Mr. Jekyl-Tomančák
Karel Pilát píše:Až seženete někoho šikovnýho, nemohl by vytáhnout tenhle čumák?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků