to Kelly: panďuláka se bojim bojim

tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
hotovo: G-55
Martin Glogar píše:to D.hawk: Pavlova metoda spočívá v tom přiložit zevnitř do okýnka přibližně do tvaru okýnka obstřihnutou acetátovou folii, špendlíkem na ni ten obrys okna objet a potom to přesně vystřihnout/dopilovat tak, aby to do toho okýnka přesně sedlo...ukazoval to v nějakém svém tématu, ale které to bylo už nevím...
vladam píše:Martin Glogar píše:to D.hawk: Pavlova metoda spočívá v tom přiložit zevnitř do okýnka přibližně do tvaru okýnka obstřihnutou acetátovou folii, špendlíkem na ni ten obrys okna objet a potom to přesně vystřihnout/dopilovat tak, aby to do toho okýnka přesně sedlo...ukazoval to v nějakém svém tématu, ale které to bylo už nevím...
Martine snad nebude vadit, když Ti sem vlezu a vložím odkaz na požadované téma pro D.Hawka, téma jsem nedávno hledal a i jsem si ho uložil, takže jsem ho měl nyní rychle po ruce...
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=19&t=17912&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Ahoj
Kelly píše:martine já dělám plot z dýhy a je to vždy super!vyberu si i odstín pak už stačín nej olejovkama vystínovat a je to velmi reálné
D.Hawk píše:Podle me se leta na dreve prave vlivem povetrnostnich vlivu a casu problubuji a zvyraznuji, hrany se zakulacuji. Aspon teda u nas na chalupe to tak funguje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků