Zdeněk Fabík píše:krasá, krása, krása,
moje srdce nad modelem jásá![]()
...a básník ze mě stává sa

Zdeněk Fabík píše:krasá, krása, krása,
moje srdce nad modelem jásá![]()
Vladislav Seidl píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Moc pěkný, skoro dokonalé.![]()
![]()
Na pravé straně čumáku se tě místama ztrácí nýtování, přerušené řady = následek oprav nebo velkého broušení?
Čoveče, Martine, máš pravdu. Ztrácí a nepřehlédl jsem to. Ale poté, co jsem se zaměřil při návštěvě několika muzeí našich i zahraničních právě na nýtové řady, tak tohle fakt už neřeším. Jednak bych to při opravě spíše pokazil, než vylepšil, a jednak, když vidím, že v reálu jsou v jedné řadě nýty s půlkulatou hlavou, které po půl metru přecházejí v nýty s hlavou zapuštěnou, někde jsou zatmelené tak, že nejsou vidět, jinde je barva kolem nýtů odskákaná až na základ, tak pravidelnost nýtů považuji za dost nereálnou. A podotýkám, že tyhle nepravidelnosti jsem si šel vždy překontrolovat i z druhé strany, abych se přesvědčil, že to není jen následek neodborných oprav nebo restaurace letounů.
Martin Černý 'Černoch' píše:Je mě jasný co tím myslíš, taky jsem si toho všiml u skutečných mašin, jen na modelu to zatím vypadá nezvykle.
Martin Černý 'Černoch' píše:ok nebudu se dohadovat.Neříkám že je to špatný, jen že to doposud na modelech není moc vidět i když je tomu ve skutečnosti tak a každý se snaží udělat nýty viditelné všechny.Tvoje přirovnání k technice je trochu mimo, vzhledem k velikosti nýtu a blatníku u tanku .Možná pochopíš Pavle co jsem tím chtěl říct, když ne, nech to být.
Martin Černý 'Černoch' píše:Nech toho, asi jsem se měl rovnou zeptat jestli to bylo chtěný nebo nechtěný, netušil jsem že Vláďa je už na vyžším levelu.![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Nech toho, asi jsem se měl rovnou zeptat jestli to bylo chtěný nebo nechtěný, netušil jsem že Vláďa je už na vyžším levelu.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 12 návštevníků