Čistá práce,líbí .Jinak je to přebal,mam ho doma taky a vypadá moc pěkně ale napřed musim dodělat většího brášku kterej se u mě uhnízdil (přilétl z Rokycan )
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Pěkný Avanger, moc se mi líbí - a to i bez velkého obouchání a čmoudíků. Mám dotaz - čím jsou maskovány přechody barev? Na stříkání od ruky je to ostré a na pásku zase spíše difuzní.
Pěkná práce mám sice rozdílný názor na provedení kamo a umístění výsostných znaků na trupu (moc vzadu), ale to je jen názor. každopádně
Docela bych chtěl nějakou fotečku zespod, a zajímalo by mě, jak na tebe působí model v reálu - viděl jsem jednoho a tím jak je velkej, přišel mi strašně obyčejnej.... tak nevím, jestli mu takováhle jednoduchá kamo sluší. dík
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Ďakujem všetkým za reakcie. Až takú chválu som si nezaslúžil. Model vznikol ako výsledok takého malého hecu s kamarátom. Pôvodne sme chceli dať fotky našich výtvorov naraz pre porovnanie a rozsúdenie, ale bez boja som uznal svoju porážku. Tak som vystavil svoje dielo sám. Kamarát so svojim chce ísť na súťaž a chce to rozbaliť až tam.
Petr Štěpaník - Prechody sú striekané pomocou Tack-it. Nie som s nimi celkom spokojný.
Radek Typlt - O napojení spodného streliska viem. Je to jedna z mála chýb, ktoré sa mi nepodarilo zakryť dobrým výberom fotiek
Naviatik - Bola to moja prvá štvrťka a teraz by som už s patinou trošku pritlačil. Model si ju na živo žiada.