Ja sidlim na Solinkach. A ten nas zilinsky pidistanok nieje bohvie co-aspon co sa farieb a potrieb k modelarceniu tyka-take veci nakupujem narazovo ked idem do popradu alebo do kosic. Ale lepsie ako nic. Ale minule som tam vymakol Apacha od Gawy v 1/48, nerozbaleneho za 700sk
ten m-10 bol tiez rozbaleny za 700sk tak som ho hned kupil inac ked pojdes niekedy niekde nieco nakupovat daj vediet mozno by som sa zviezol s tebov ale teraz som nakupúil nieco tak teraz tak rychlo nie cakame prirastok tak serime pre babo kazdu korunu
M 10 uz z nejakymi batohmi este to nie je vsetko cakam na miliput a nejake bedne
Hezky čistě postavený model! Tohle mám rád, protože tomu se pomalu nedá nic vytknout... Jen mi připadá, že "září novoutou" Nejsem si jist, jestli by po několika dnech v terénu vypadal takhle.. Hlavně mi přijde, že ty pásy hrozně "svítí" Nejsem technikář, tak to berte v podstatě jako názor laika
Dakujem za pochvalu ale este nie je dokonceny kolesa sa budu este malovat a budesa aj spinit ale len trochu teraz robim batohy a vrecia s miliputu a musim este kupit nejake kanystry a bene tak pockajte este to nie je finish