Bf 110E
Matchbox 1/72
Doplňky – co dům dal
Barvy – Gunze
Stříkáno již novou pistolí (Triplex II) a kompresorem od Rotscheina
Za pomoc při stavbě Bf110 děkuji p.Tomančákovi
DOSKOČIL MICHAL píše:.... tak nějak tušim, co to asi obnášelo, dostat to do této podoby, gratulace.. Já jsem Matchbox nikdy ( ani postavenej ) neviděl, ale podle fotek vypadá tvarově moc dobře .
Karel Pilát píše:DOSKOČIL MICHAL píše:.... tak nějak tušim, co to asi obnášelo, dostat to do této podoby, gratulace.. Já jsem Matchbox nikdy ( ani postavenej ) neviděl, ale podle fotek vypadá tvarově moc dobře .
Zarytí Matchboxofilové tvrdí, že je tvarově nejlepší v 1/72. Nedávno ho někdo nabízel, ale abych ho kupoval jen kvůli porovnání s výkresama, to raději 10 let počkám na novou stavebnici.
bloodychristmas666 píše:Karel Pilát píše:DOSKOČIL MICHAL píše:.... tak nějak tušim, co to asi obnášelo, dostat to do této podoby, gratulace.. Já jsem Matchbox nikdy ( ani postavenej ) neviděl, ale podle fotek vypadá tvarově moc dobře .
Zarytí Matchboxofilové tvrdí, že je tvarově nejlepší v 1/72. Nedávno ho někdo nabízel, ale abych ho kupoval jen kvůli porovnání s výkresama, to raději 10 let počkám na novou stavebnici.
...........a kdybys čekat nechtěl, tak mám doma ještě dva kousky z původních štyrech
Petr Tomančák píše:Zarytí Matchboxofilové tvrdí, že je tvarově nejlepší v 1/72. Nedávno ho někdo nabízel, ale abych ho kupoval jen kvůli porovnání s výkresama, to raději 10 let počkám na novou stavebnici.
Karel Pilát píše:[...............
Zarytí Matchboxofilové tvrdí, že je tvarově nejlepší v 1/72. .............
DOSKOČIL MICHAL píše:... no když porovnám s výkresy i tu Italerku, tak jsou odchylky minimální - odstranitelné...
Kacko píše:...Za pomoc při stavbě Bf110 děkuji p.Tomančákovi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků