Mňo tak j teda taky něco přidám ale potom co jsem nedávno prodal cca 130 aut, tak už mám jen motorky, aut cca 7. Některý i 2x paňáč na ně mám jiný obtisky
Taky přidám něco málo...pohled od pracovního stolu nalevo...Krabice se už začínají nebezpečně naklánět (horní 2 řady jsem už nefotil)...modely na 2.fotce jsou na prodej...
Petu76 píše:Taky přidám něco málo...pohled od pracovního stolu nalevo...Krabice se už začínají nebezpečně naklánět (horní 2 řady jsem už nefotil)...modely na 2.fotce jsou na prodej...
teda sbírky úžasný ..... jinak Petu, líbily by se mi dle ceny ty Corvetky na prodej .....
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Co to, to, totototo Franto, to je na léčení A vůbec všechny sbirky:Honda Afrka Twin , Pažout-405 , a fůra dalších skvostů...... Tak teď už chápu, že pro prodavače na Lužinách, jsem prd modelář , se svejma pár kouskama, ale ty FRANTO, ty by ses mu líbil určitě!!!!!!!!!!!!!!
Hmmm, koukám, že sem fakt žabař. A to sem si říkal, že toho mam hodně
toto je skoro celá moje sbírka, něco sem zapoměl vyndat z druhý skříně...
Nic moc co...
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________