Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

W.I.P.-ky Temnej veže

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

W.I.P.-ky Temnej veže

Příspěvekod Le6n » 18 zář 2008, 17:59

Tak mi Honza Koliba povedal, ze W.I.P.-ky sa majú dávať sem, tak dávam...

V rámci masového priznávania sa k načatým a nedokončeným Duelom pre Golden Eye 2 (lokálna ČS mini-painterská súťaž organizovaná servrom Wargaming.sk) sa priznám aj ja. Na 70-80 % dokončená bejzka je zatiaľ môj najviditeľnejší počin v tejto oblasti. Samozrejme, že celá je 'vysculptená' zo styroduru, drobného štrku a kamienkov, osadená na klasickú štvorhrannú 4 cm bejzku.

... Cesta do Svätej zeme je skalistá a nebezpečná, pretože sily Temna sa vždy pokúšali Svätú zem uchvátiť a ponoriť tak celý svet do chladnej tmy ... Našťastie bol zriadený rád Ochrancov, ktorí udržiavajú cestu bezpečnú a umožňujú pútnikom bezpečný prechod ...

Trochu mystiky nikomu nezaškodí a štipka irónie a srandy tiež nie, ale tá príde až s figúrami :)
Přílohy
Duel_bejzka.jpg
Naposledy upravil Le6n dne 18 zář 2008, 19:48, celkově upraveno 2
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Re: W.I.P.-ky Temnej Veže

Příspěvekod Le6n » 18 zář 2008, 18:00

Pôvodne som mal do Duelu namaľovanú už aj prvú figúru, resp rozmaľovanú. Ogre Gorger od Games Workshopu ma bohužiaľ nejako nechytil za srdce a možno aj to sa podpísalo pod fakt, že som ho nedomaľoval a po dlhom váhaní šiel do acetónu. Po kompletnom odfarbení som sa rozhodol Gorgera trošku nakonvertovať. Pridal som mu pár drobností zo spručiek Orkského bossa na svini, trochu green stuffu a hneď vyzerala figúra inak...

Pôvodne som mal do Duelu namaľovanú už aj prvú figúru, resp rozmaľovanú. Ogre Gorger od Games Workshopu ma bohužiaľ nejako nechytil za srdce a možno aj to sa podpísalo pod fakt, že som ho nedomaľoval a po dlhom váhaní šiel do acetónu. Po kompletnom odfarbení som sa rozhodol Gorgera trošku nakonvertovať. Pridal som mu pár drobností zo spručiek Orkského bossa na svini, trochu green stuffu a hneď vyzerala figúra inak...

Skúšobne som umiestnil Gorgera na duelovú bejzku, je to stále ťažké W.I.P., ale začína sa to veľmi príjemne rysovať.
Přílohy
gorger_convert.jpg
Nakonvertený GW Ogre Gorger
gorger.jpg
Čiastočne namaľovaný Gorger
duel_try.jpg
Skúšobná čiastočná Duel kompozícia
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 18 zář 2008, 18:06

A ešte jedno maličké W.I.P.-ko - GW trpoš, ktorému sa u nás hovorí trtkajzlík. Zatiaľ je tam len základ a začal som sa hrať s pleťovkou, ktorú ešte chcem schladiť nejakými odtieňmi modrej... Jo a bejzka je samozrejme od Scibora...
Přílohy
trtkajzlik.jpg
GW Dwarf Lord
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dakan » 18 zář 2008, 18:24

Trpaslíka máš moc pěknýho :) Je to můj nejoblíbenější model trpoše co ve warhammeru znám.
(Takhle jsem ho nabarvil já,asi před 1,5 rokem,když jsem s Dwarfama začínal http://www.coolminiornot.com/pics/pics12/img46c863dc63d51.jpg )
Obrázek
Dakan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 18 zář 2008, 18:42

Dakan píše:Trpaslíka máš moc pěknýho :) Je to můj nejoblíbenější model trpoše co ve warhammeru znám.
(Takhle jsem ho nabarvil já,asi před 1,5 rokem,když jsem s Dwarfama začínal http://www.coolminiornot.com/pics/pics12/img46c863dc63d51.jpg )

Díky ;) No dúfam, ze trtkajzlík bude pekný aj keď ho dokončím, zatiaľ je to v ťažkom štádiu rozpracovania, ale súhlasím, že je to jeden z tých podarenejších GW sculptov.
Le6n

• Odpovědět s citací

Re: W.I.P.-ky Temnej veže

Příspěvekod Le6n » 19 zář 2008, 09:35

Pavel Š píše:ÁÁÁÁÁáááá, ten Gorger je povedený!! A do těch skal sedne teda pěkně! Moc se mi to líbí, těším se na další progres :D

No tie skaly som robil namieru toho Gorgera, takze som rad, ze sa to paci. Snad sa mi dnes podari domalovat celeho Gorgera a budem sa moct (konecne) vrhnut na guardianov...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 19 zář 2008, 14:48

Tak sa mi podarilo dokončiť Gorgera do duelu, už mu chýba len mačeta do spodnej ruky... Ja som maximálne spokojný, všetko vyšlo podľa mojich predstáv... Samozrejme ešte prídu drobné úpravy, a keď bude hotová aj mačeta, príde na rad lakovanie...
Přílohy
gorger_final1.jpg
gorger_final2.jpg
gorger_duel.jpg
Takmer hotový Gorger v duelovom podstavci
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 19 zář 2008, 15:19

velmi pěnkné =D> =D>
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 19 zář 2008, 16:52

Trojdňový maliarsky maratónik som dnes zavŕšil posledným detailom pre Gorgera - mačetou. Je nakonvertená z orkskej spručky a dorobená greenstuffom tak, aby sadla potvore do ruky. Vidieť z nej nakoniec bude asi len čepeľ, tak dávam samostatné foto :)
Přílohy
maceta.jpg
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 19 zář 2008, 17:22

ten NMM je skvělý asi se ho budu muset naučit..
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 19 zář 2008, 17:41

Jan Koliba píše:ten NMM je skvělý asi se ho budu muset naučit..

Škoda, že na tých fotkách je to také... Divné... V reále to vyzerá lepšie, hlavne tá farebnosť je na fotke mimo...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán Los » 20 zář 2008, 09:07

vypada to skvěle, supr kontrasty
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Štěpán Los

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 23 zář 2008, 16:09

Keďže sa mi mometálne čas na maľovanie scvrkol na niekoľko desiatok minút na deň (aj to nie každý), tak zatiaľ je dokončenie Duelu v nedohľadne. Využil som teda čas aspoň na dokončenie podstavca pre samostatného Gorgera. Ešte nejaké bity tam prídu, domaľujem slimáčika a Gorger môže nastúpiť...
Přílohy
bejzka.jpg
W.I.P. bejzka pre Gorgera
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán Los » 23 zář 2008, 16:26

jestli to vypada tak temě v orginale jak na fotce tak super! šnek skvěly!!! :P :-D
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Štěpán Los

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 23 zář 2008, 16:38

kde bereš ty šneky ?
JK93

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno