jojky ve středu jsem už nevydržel a začal lechtat skalpelem a smirkem některé díly stavebnice Ve čtvrtek jsem začal vyrábět parkety na dílech vnitřní konstrukce a složil plováky . Nyní jsou plováky vytmelené, stříknuté Surfajsrem a předstínovány. Oleje jsou zaschnutý a já se můžu tento víkend věnovat stavbě pilotního prostoru
Ja si rikal ze to nevydrzis ...
To cekani je strasne co ...
Jinak drevo paradni ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
tak jsem stříknul plaváky šedou akryl. Agamou RLM 76 a lesklým lakem, natáhnul jsem obtisky. Mimochodem si opravdu nechají hodně líbit, třikrát jsem je sundával a popotahoval než se začaly trhat
Neví někdo jaké konstrukce byly plováky ? Nejpravděpodobnější varianta co si myslím, je hliníková skořepina a nahoře je lozeng namalován. Má někdo nějaký jinný názor???
Dále jsem udělal odření barvy na kov (podle mé varianty) a po zalakování udělám patinu
To že jsem se odmlčel neznamená že nic nedělám. Dal jsem do kupy plováky. Dnes jsem nastříkal motor a vyrobil nové kulomety z leptů. Lepím pilotní prostor.