Kluci, běžte do toho, ty medaile jsou fakt pěkné...

Díky všem, kdo mne pochopí.... Cooper
Sláva píše:Máš pravdu, vůbec mě to neláká a navíc mám mnohem lepší zábavu(jdu za svědka na svatbu kamarádu-modeláři)
I když mě teď napadla možnost že by mi tam někdo model hodil a pak zase vzal zpátky.
JirkaP píše:Domníval jsem se, že autíčkáři jsou frajeři a i na E-Day něco přivezou. Ale zase nás v klidu převálcujou.Vůbec bych se nedivil, kdyby kategorii skutečně zrušili a to oprávněně.
Koudy píše:Ahoj Peťo, bohužel mám taky jinou akci, kterou jsem slíbil už začátkem roku. Chtěl jsem jet, těšil jsem se jak pes na grilovačku u Juhy, ale pak mi drahá polovička připomněla, že už jsme něco slíbili. Takže uši dolů a Praha se nekoná. Ale i tak momentálně nemám nic. Pokud bude Třebová, tak tam bych chtěl přivézt dva nové kousky. Ale Praha bohužel nevyjde... Navíc podmínka, že se tam musí nechat modely do neděle odpoledne mi taky neseděla...
Koudy píše:Ahoj Peťo, bohužel mám taky jinou akci, kterou jsem slíbil už začátkem roku. Chtěl jsem jet, těšil jsem se jak pes na grilovačku u Juhy, ale pak mi drahá polovička připomněla, že už jsme něco slíbili. Takže uši dolů a Praha se nekoná. Ale i tak momentálně nemám nic. Pokud bude Třebová, tak tam bych chtěl přivézt dva nové kousky. Ale Praha bohužel nevyjde... Navíc podmínka, že se tam musí nechat modely do neděle odpoledne mi taky neseděla...
Zpět na Soutěže, výstavy a ostatní akce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků