karlik píše:šneku šneku, jak to že nevěříš oficiálním zprávám![]()
![]()
![]()
![]()
si na tebe velký bratr posvítí![]()
když už jsme u 9/11 co říkáš na to druhé letadlo ve WTC, údajně bez oken, válcový předmět pod trupem /něco jako bak/ atd............????????
nedá mi to..vstoupím taky do diskuze. Jo ten Pentagon je přinejmenším divnej. na druhou stranu po cestě letadlo údajně urazilo asi 3 lampy pouličního osvětlení. Střela s plouchou dráhou letu by asi střet s lampou nevydržela. A k teorii- "křídla by zůstali venku" to mi přijde spíš na to rogalo, když si představím letící dopravák ta kinetická energie je ohormující. Zeď bych neviděl jako překážku. (nicméně ani mně se moc nezdá místo dopadu)
Ad bak pod trupem-taky jsem kdysi našel na naší kolejní síti dokument (asi stejný jak o něm mluví DeSnek) Ale mě to stačilo pustit jednou a pak jsem to vymazal. Ta údajná nádrž bylo prostě rošíření trupu- přechod od válcového průřezu trupu k hranatějšímu směrem k podvozkovým šachtám). Jinak jak se tu o tom mluví, pokud to někdo chce utajit tak se mu to povede. Zvlášt v USA, je to sice jak sami říkají ta "nejsvobodnější" země, ale jakmile se zapletete se zákonama máte akorát právo na advokáta. Tam zákony a vymahatelnost práva funguje úplně jinak, jak mi říkal známý, který tam byl. A zvlášt pokud se snažíte odhalit něco tohohle kalibru. To pak jediný co po zbytek uvidíte jsou 4 zdi a mříž.
Ty dokumenty někde jsou, ale my jsme obyčejní smrtelníci. A když je v utajení ještě část dokumentů z 2. sv. války, tak odhalení tohohle se my nedočkáme.. lidi běžte si radši sednout k modelu, ať je vidět nějaký výsledek a máme na co koukat