Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Zájmové skupiny ‹ What if...
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Zahada letu KAL007 ...

Odeslat odpověď
Příspěvků: 178 • Stránka 6 z 12 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12
  • Odpovědět s citací

Re: Zahada letu KAL007 ...

Příspěvekod Ondra Kulhavý » 12 zář 2008, 21:41

karlik píše:šneku šneku, jak to že nevěříš oficiálním zprávám [-X :grin: :grin: :grin:
si na tebe velký bratr posvítí :grin:
když už jsme u 9/11 co říkáš na to druhé letadlo ve WTC, údajně bez oken, válcový předmět pod trupem /něco jako bak/ atd............???????? :shock:

nedá mi to..vstoupím taky do diskuze. Jo ten Pentagon je přinejmenším divnej. na druhou stranu po cestě letadlo údajně urazilo asi 3 lampy pouličního osvětlení. Střela s plouchou dráhou letu by asi střet s lampou nevydržela. A k teorii- "křídla by zůstali venku" to mi přijde spíš na to rogalo, když si představím letící dopravák ta kinetická energie je ohormující. Zeď bych neviděl jako překážku. (nicméně ani mně se moc nezdá místo dopadu)

Ad bak pod trupem-taky jsem kdysi našel na naší kolejní síti dokument (asi stejný jak o něm mluví DeSnek) Ale mě to stačilo pustit jednou a pak jsem to vymazal. Ta údajná nádrž bylo prostě rošíření trupu- přechod od válcového průřezu trupu k hranatějšímu směrem k podvozkovým šachtám). Jinak jak se tu o tom mluví, pokud to někdo chce utajit tak se mu to povede. Zvlášt v USA, je to sice jak sami říkají ta "nejsvobodnější" země, ale jakmile se zapletete se zákonama máte akorát právo na advokáta. Tam zákony a vymahatelnost práva funguje úplně jinak, jak mi říkal známý, který tam byl. A zvlášt pokud se snažíte odhalit něco tohohle kalibru. To pak jediný co po zbytek uvidíte jsou 4 zdi a mříž.

Ty dokumenty někde jsou, ale my jsme obyčejní smrtelníci. A když je v utajení ještě část dokumentů z 2. sv. války, tak odhalení tohohle se my nedočkáme.. lidi běžte si radši sednout k modelu, ať je vidět nějaký výsledek a máme na co koukat :)
Ondra Kulhavý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Anton » 13 zář 2008, 09:22

Nedá mi to, abych tohle nenapsal.., je li přirozenou lidskou vlastností člověka (tedy toho nezpitomělého konzumem a různými těmi TV H@vn@..) , pak musí nutně pochybovat o tom, co je mu předkládáno k věření.., Herrmann Hesse kdysi napsal, že ti, kdož se narodí do doby, v níž se lámou epochy, zůstávají do konce svých dní nedůvěříví.., nepopírám, že jako Šnek i já jsem musel pracně za vády Komančů filtrovat co je pravda a co nikoliv.., nyní si však musím počínat obdobně, protože prvky latentní totalitarizace se nám díky všem těm "humanitárním bombardovačům" postupně plíží zase zpět.. :evil:

Tedy modelařme, ale nechovejme se jako pštrosi a nenamlouvejme si, že je vše okolo nás O.K...

Anton.
Obrázek
Anton

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tango » 15 zář 2008, 07:53

Ondra Kulhavý píše:A k teorii- "křídla by zůstali venku" to mi přijde spíš na to rogalo, když si představím letící dopravák ta kinetická energie je ohormující. Zeď bych neviděl jako překážku.

V WTC ta éra taky zmizela vevnitř i s křídly, zůstal po nich jenom obrys.
Jaroslav 'Tango' Hátle
účetní mafie SPL Liberec
Tango

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 15 zář 2008, 08:01

To je pravda ale existují desítky fotek jak tam letouny nalétávají a jak jejich zbytky tahají z trosek WTC.

Kolik existuje fotek či záznamů toho jak do Pentagonu nalétává Boeing a jak následně z trosek vytahují zbytky letounu?Přestože to snímaly tři bezpečnostní kamery a Pentagon byl po napadení stejně jako zbytky WTC obležen reportéry, neviděl jsem jedinou fotku či video na které by něco takového bylo vidět.
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 15 zář 2008, 08:37

Raptor píše:To je pravda ale existují desítky fotek jak tam letouny nalétávají a jak jejich zbytky tahají z trosek WTC.

Kolik existuje fotek či záznamů toho jak do Pentagonu nalétává Boeing a jak následně z trosek vytahují zbytky letounu?Přestože to snímaly tři bezpečnostní kamery a Pentagon byl po napadení stejně jako zbytky WTC obležen reportéry, neviděl jsem jedinou fotku či video na které by něco takového bylo vidět.

Raptore, taky neverish oficialnimu vyjadreni ???
Proste ta dira f Pentagonu je difna ...
Navic "zrovinka" tahle cast se opravovala a nikdo tam nebyl ...
Neni to nejak moooooc nahod najednou ???

Proste stale mam na tohle tema strasne moc otazek ...

Kolik lidi zemrelo f Pentagonu ???
Kde jsou zavazadla ...
Proc proste pri skoro plnem letadle Pentagon nevyhorel cely ???
Fzdyt se tam muselo vylit galonu a galonu paliva ...
Kde jsou kridla ..
Myslim si, ze minimalne na stenach by byly stopy a hlafne popaleni od paliva ... a kde jsou ???

!!! NEJSOU !!!

Pro mne tam zadny dopravak nenarazil ...

#-o #-o #-o
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!!
Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!!
Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 15 zář 2008, 08:50

Ne, nevěřím.Ne proto že za vším musí nutně být CIA, NSA, marťani,... ale jednoduše proto že to co by tam mělo být tam prostě není.Ano, můžeme polemizovat o tom že Pentagon nevyhořel stejně jako nevyhořelo WTC (povšimni si jak relativně malý požár na místě nárazu vypuknul-většina paliva při výbuchu okamžitě shořelav jedné ohnivé kouli) ale nelze popřít fakt že díra do Pentagonu neodpovídá nárazu letounu-ano, křídla nemají takovou strukturální pevnost jako trup takže stejně jako u WTC udělají jen úzké záseky zatímco v místech kam se nacpe trup je díra podstatně větší (srovnej s Pentagonem-a díra vypadá jak kdyby tam najel buldozer a ne letadlo-prostě chybí místa kde zůstanou křehčí části a to ať už křídla nebo třeba kormidla).Navíc těch náhod je prostě moc na to aby to opravdu byla jen obrovská souhra náhod.Ovšem oficiální verze už byla někým stanovena a my o tom můžeme diskutovat, pochybovat ale to je asi tak všechno co s tím můžeme dělat protože stejně jako v mnoha jiných případech je pravda pohřbena hodně hluboko v dostatečně nepřístupných archivech.

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Monika M. » 15 zář 2008, 09:01

Raptore, teď jsi mi připomněl Cimrmana: "Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se proti tomu dá dělat."
:D :D :D
Poslední dokončené:
LVG C.VI 1/32, Morane - Saulnier N
Monika M.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 15 zář 2008, 09:03

Dovolil jsem si mistra poněkud parafrázovat :)

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 15 zář 2008, 10:05

Monika píše:Raptore, teď jsi mi připomněl Cimrmana: "Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se proti tomu dá dělat."
:D :D :D

Raptor píše:Dovolil jsem si mistra poněkud parafrázovat :)

Vazeni pratele, ano ....

[-o< [-o< [-o<

Velky mistr by to stejne oglosoval ...

:grin: :grin: :grin:

Shrnul bych to ...

Takove to "nahody" a oficialni stanoviska jsou proste od toho, abychom neverili, abychom pochybovali, a abychom hledali jina reseni ...

"Truth is out there ..."

Nerika Vam to taky neco ???
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ujík » 15 zář 2008, 10:25

=D> =D> =D>
2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
ujík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Anton » 15 zář 2008, 17:59

Možná že pro Vás je "..pravda tam někde venku..", ale já znám ještě jedno rčení: " Poznejte pravdu a ta Vás osvobodí..!" Kdo pozná autora, má u mně panáka na Křivonosce..

Anton.
Obrázek
Anton

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 15 zář 2008, 18:06

Bych si dovolil tipnout, je to z Bible, Jan 8:32 ale cituješ nepřesně: "Poznejte pravdu a pravda vás osvobodí"

Autor je ale bohužel neznámý ale obecně se za něj považuje buď Svatý Jan a nebo jeho vnuknutí.

Jinak k tomu osvobozování, možná by stálo za to upřesnit kterou pravdu protože za některé pravdy by tě taky mohli zavřít.

A když už jsme u těch citátů, tenhle znáte?:

Válka je mír, svoboda je otroctví, nevědomost je síla

Na současnost to celkem pěkně sedí

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondra Kulhavý » 15 zář 2008, 19:49

to, že místo nárazu do Pentagonu vypadá podezřele, k tomu se připojuju. Ale jen jeden dotaz, když tam nenarazila 757 od AA, kde je teda letadlo s imatrikulačkou N644AA?? 757 se přece jen tak neztratí. (když neuvažujeme teleportaci) To, že by jí stopili zlí pánové v černém toho by si někdo všiml ne?
Ondra Kulhavý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 15 zář 2008, 19:56

Když by ji chtěli jo zašantročit beze stopy tak kousek od Washingtonu na to mají celý Atlantik.

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 15 zář 2008, 20:52

Ondra Kulhavý píše:to, že místo nárazu do Pentagonu vypadá podezřele, k tomu se připojuju. Ale jen jeden dotaz, když tam nenarazila 757 od AA, kde je teda letadlo s imatrikulačkou N644AA?? 757 se přece jen tak neztratí. (když neuvažujeme teleportaci) To, že by jí stopili zlí pánové v černém toho by si někdo všiml ne?

Maly problem ... podle radarovych dat (dostupnych f jiz zminovanem dokumentu), neni znama presna draha letadla imatrikulace N644AA po dobu nejmene 1,5 hodiny (pokud mne pamet neklame) a jeste vic zajimaci je to, proc ridici letoveho provozu nad USA nevyhlasili poplach pripadne jakoukolif mimoradku ..

Stat se to ad Efropou tak uz dafno startuji Gripeni, F-16cky, Tornada a podobna era ...

:wink: :wink: :wink:
Peter DeSnek

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 178 • Stránka 6 z 12 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12

Zpět na What if...