jo jo, pustil. chtěl sem fantoma stihnout do soutěže v liberci, ale to se nedá, asi hodinu sem brousil dělící roviny na 2 raketách. tak mě to přestalo bavit a koupil sem si tohohle prcka. jen mám strach, že když už dělám vrtule,roury a techniku, aby mě nenapadlo koupit si ještě chmelnici
Hergot, tomu říkám odvaha, postavit něco takovýho na zábradlí na balkóně... Kdyby zafoukal vítr, počítám, že by se to na trávníku dole hledalo dost blbě ale moc pěkný, jinak
Tak preshading hotov. Také barva plátna nastříkána. Na tomto (pokusném modelu) zkusím naznačit prosvítající konstrukci nosných ploch. Když to klapne, půjde to i na Felixe. Taktéž bych chtěl zkusit vodu - uvidíme.
Tak konečně mi můj bratříček půjčil můj vlastní foťák a to na jeden den . Tak v rychlosti jsem něco nafotil, další postup už budu fotit kvalitněji a hlavně na denním světle. Ten preshading pod žlutou nebude tak výrazný, na žlutou přide hnědá jako naznačení konstrukce prosvítající plátnema pak naředěná žlutá.
Tak si hraju se zvýrazněním konstrukce pod plátnem. Drátky jsem nalepil na pásku(kvůli jemnějšímu přechodu barev) a vymaskoval a stříknul, zítra to přestříknu žlutou a uvidím jak to dopadne .
Ovšem je to pěknej opruz, to maskování. Až to budu maskovat na felixovi tak si to hodim .
Kdepak, zdaleka ne, už teď vidím, že budu mít na tom naznačení konstrukce co opravovat. No ale až zítra, mažu na noční. A v něděli jdu do lesa sázet stromky .
Konec tak možná v květnu .