Ahoj, můj poslední model, byla to mňamka bavilo mě to od A do Z!! Je to barveno štetcem, barvičky Tamiya.Později ho chci umístit do nějakého dioramka. Libí? došli baterie, tak zatím jenom tři fotky.
Nevyzerá to vôbec zle. Jedinú výhradu mám proti tomu silnému drybrushu....aj keď je možné, že to je len tým, že to je zvetšené, pretože na tých prvých troch fotkách mi to také výrazné nepríde. Ale v každom prípade je to dobrá robota na to, že to je štetcom....hmm pamätám...ja som tiež začínal so štetcom a Tamiyami A ešte ak ti smiem poradiť....tú figúrku daj preč, celé to dosť kazí....radšej si ju odlož až budeš mať viac skúseností.
Zdar Na štetečkovaný model ozaj dobre akurát par detailov a možno rad na ďalší model: ... ten drybrush asi naozaj trosku ujel a drybrush do plochy by som nahradil pastelom ... pokiaľ más odvahu sa s tým trosku popasovať ... ako zaprasenie by to asi vypadalo lepšie ... ale menej je niekedy viac. A biele poklopy na veži asi nie sú dobrý nápad ... po otvorení by bolo tankána vidno široko ďaleko .. preto boli väčšinou zelene v kamuflážnej farbe ... skús pozrieť fota na google ... určíte sú zelene aj na skutočnej mašine. Figúrky sú celkom náročná záležitosť ale na začiatok skús dať do záhybov na tvary nejakú tmavšiu farbu a drybruhsnuť to svetlejšou ...
Citite to? ..Co?... Napalm synku takhle nic jinyho nevoni. Mam rad vůni napalmu po ránu.
ahoj, tak poslední uprava.Fotky na venkovním světle v 13:10 ve čtvrtek Tohle už je final product, ten dry byl opravdu moc přehnánej nevím jak sem to moh udělat, asi nějaká ztráta smyslů Jinak jsem to došmínkoval asi 3 druhama pigmentů.Dekl samořejmě zatřenej do zelena.Jinak díky za reakce a rady.