srdce si tu vylívat nebudu, tak jenom ve zkratce Sedí to dobře Plechy sem zatim dal jenom na věž...tam sem doplnil licí číslo, sváry a znázornil sem litý pancíř. Momentálně sem už věž dal celů dohromady, ale to až v dalších fotkách
Přílohy
Naposledy upravil von mantinel dne 17 říj 2008, 18:08, celkově upraveno 10
Toto sem stavěl 3x - vím co je to za model....ale vysochat se dá!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
tak další várka. Ty první fotky jsou asi 3-4 dny staré, takže tady je pokrok za tu dobu Jo a eště bych se chtěl zeptat, jestli někomu nezbylo DŠKáčko i s lafetů, protože ten "Zvezdný" je nepoužitelný
Jo na hrozen se snad stavím - bo to není daleko! Vezmu tam vystavit E-100 (do počtu)....
Co mě nesedí je rovnost blatníků IS/ISU je měli orvané strašně!!! I naše co máš ty kamufláže! PS: IS2 č."129" měla na přehlídce v Praze pověšený DŠK z pravého boku věže na tom madle!!!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
To Kelly: jo sou to agamáci, ale odstín podělal foťák v reálu je to lepší. nakonec to stejně eště zapráším buffem To Dolin: Neboj na blatníky sem eště ani nešáhl. dneska sem dodělal věž, takže na korbu se vrhnu, až teď To KaVecko: jo sou to expresy. byl to kompromis. z tych od zvezdy mi bylo na blití a kdybych koupiul modelkasteny nebo fruily, tak mě to vynde dráž, než celý model
toš pač nejsi na icq tak ti to šoüpnu sem sem zjistil že mě nejede scanner tak sem to vyblejskul..nic moc sorri pokud budeš chtít tak nějakou můžu vyblejsknout líp
Brej večír Přes víkend sem si máknul a udělal sem nové zabahnění. Příde mi tak o 100% lepší, až přijde z MPM Buff, tak to ještě doladím spolu s nejakou pískovou. Věž je už kompletní stačí opravit kůsek sváru, který mi zalil sekunďák a taky anténa(až teď sem si všiml, žeji 129 měla )
Jedeš!!! - jak zakitneš tu díru mezi čelním pancířem a vanou??