Stavba zde viewtopic.php?f=57&t=20991
Naposledy upravil Herzán Petr dne 10 zář 2008, 11:49, celkově upraveno 2
Esli,si ten fotbal nevybojuješ,tak seš mrtvej Homolka!!
KPM Pardubice
KPM Pardubice
Jakub Vilingr píše:Vypadá to pěkně, až na to divný označení![]()
Nevím, esli je to nasvícením, ale ta spodní RLM 65 předpokládám je nějká nepřirozeně žlutá. Můžou ale zkreslovat fotky...
Herzán Petr píše:spodek je fouknutej 76,dfm že v kombinaci s těma horníma to tak může být a ten žlutej nádech nevím jak to vyfotit líp,snad vyměnit světlo.Na slunku je o.k
Jakub Vilingr píše:Herzán Petr píše:spodek je fouknutej 76,dfm že v kombinaci s těma horníma to tak může být a ten žlutej nádech nevím jak to vyfotit líp,snad vyměnit světlo.Na slunku je o.k
Já jsem si to myslel s těma fotkama... Takže camo máš RLM 74/75/76, po změně předpisu, takže bys měl mít i kokpit v RLM 66Pokud bys udělal starší schéma RLM 71/02/65, pak by mi asi nevadil kokpit v RLM 02
Sorry za hnidopišskou poznámku
Zdeněk Fabík píše:moc pěkný model![]()
bravurní nástřik a stínování, zajímavá camo, precizní detaily - superVelice rád se na něj na E-Day podívám!!
Karel Pilát píše:Se mi to moc líbí, až na tu trávu (to aby si zas někdo nemyslel, že jsem úplně vyměkl). Nepsal jsi, že premiéra bude už v Boleslavi? Přemýšlím, že bych se tam na něj přijel podívat.Na E-dayi toho asi moc neuvidím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků