Tak jsem to zkusil z compu kolegy, který sedí cca 1,5 m ode mne a funguje to ! Nechápu ! Takže vše je o.k. Díky za pomoc...
Aleš Chmelař píše:Závidím Vám chlapci, závidím. Takže už jste registrovaní Jakub a Zigi zní to hezky, tak hodně štěstí ve společném životě![]()
![]()
Ne kluci nic ve zlém, ulevil jsem si humorem, budu to zkoušet z jiného kompu. A za urážku u mě máte pěnivý mok. Přihlaště se na E-DAY. Za prořízlou hubu se holt platí...
Jakub Vilingr píše:Aleš Chmelař píše:Závidím Vám chlapci, závidím. Takže už jste registrovaní Jakub a Zigi zní to hezky, tak hodně štěstí ve společném životě![]()
![]()
Ne kluci nic ve zlém, ulevil jsem si humorem, budu to zkoušet z jiného kompu. A za urážku u mě máte pěnivý mok. Přihlaště se na E-DAY. Za prořízlou hubu se holt platí...
Teda před chvílí jsem chtěl napsat, že to přihlášení bude problém mezi židlí a klávesnicí, ale přišlo mi to dost hustý a ty na nás takhle![]()
![]()
![]()
Ale na pivo se nechám pozvat rád, pokud to teda nebudou krušovice, páč ty jsou dobrý tak na hnojení kytek![]()
![]()
Aleš Chmelař píše:Díky Zdeňku, ne, že bych Ti to přál, ale smyl jsi ze mě zápach blba. Ještě jednou díky
Jan Mikač píše:Zdenku, nevím, jestli nemáš náhodou problém se svým poštovním servrem. Večer se na to kluk mrkne, zda není u nás nějaký problémek, ale seš řádně přihlášený (registrovaný snad ne). Copak, ty jsi e dal na chmelnice??
.... není to trochu drsný ? to nebyl moc prima pán ....Jan Mikač píše:.............. Pro dekoraci se mi podařilo získat černou bustu Josipha Šugašviliho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků