WWI A7V od Tauro models 1/35
Tank určený pravděpodobně pro boj na letištích a dálnicích, které ovšem v té době neexistovaly Fungoval asi také jako vojenský autobus, protože jeho posádka byla 18 a více mužů
to je radosti na starem belidle - nevim proc se do nej tak navazite (ja mam pro prvovalecne krabice slabost) se podivejte treba na prvni letadlo bratri wrightu... jinak model pekny
Já osobně se do toho vůbec nenavážím, jen se snažím s troškou humoru deklarovat fakt, že ve srovnání s tanky protivníka se tento jaksi nepovedl Mám takovéto staré věci rád (sbírám i hist. vozidla 1/1), proto jsem do tohoto modelu investoval ne úplně zanedbatelnou částku
no on ten muj prispevek vyznel az prilis tvrde tak to nebylo mysleno - ale nebyl bych k A7 az tak tvrdy kdyz se mrknete na frantiky (ted myslim Schneider a St.Chammond) tak to sou podobne krabice
a kdyz je clovek jeste vidi tyhle prvovalecne krabice na dobovych zaberech tak musi uznat ze vidi ty jedine spravne blatoplazy
no v legatu ho ted avizujou za 590 ale co je pro mne podstatnejsi ze by mel byt za 199 od Emharu v 1/72 - tak doufam ze se v budoucnu po te 35 schneidera dockam i jeho mensi verze