Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Hetzer late 1:35 Edík

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Hetzer late 1:35 Edík

Příspěvekod Milcek » 04 zář 2008, 17:18

Odstíny moc neřeším, protože jsem si oblíbil tamky a než bych namíchal fakt ten správný odstín, tak by mi nezbyla barva na nástřik, ale snažím se aby to aspoň trochu odpovídalo temu, co je v plánku, pokud je teda v barvě. Číslo je i u Edy v modré barvě, ale nevím proč, zdá se mi to červené originálnější, možna proto, že v plánku je vyobrazen s modrýma.

Nemyslím, si, že by se z této stavebnice dal udělat mid či early. Pokud to myslíš tak, že v balení jsou nějaké díly na ostatní verze. Prostě nejsou pásy, a výfuk. Ale když člověk chce, tak si to klidně vysochá (třebas ti blázni co řežou šermeny), ale z krabky to jen tak nepůjde. Apoň podle mě - a nejsem moc zkušený modelář, raději ať v tomto radí někdo z hardcore modelářů.
Milan Šupálek "Milcek"
Litina? Náhrada za dubové dřevo. Škoda, že s ní nejde topit.
Milcek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 08 zář 2008, 13:24

stani22 píše:Inak mam taky poddotaz.Neda sa s tej stavebnice vysochat aj verzia mid a early?

Tak na to můžeš zapomenout. Dost podstatný rozdíl je mezi pojezdovými koly (verze early a mid mají pojezdová kola se šrouby, late s nýty) a jiné drobnosti. No a sochání verze early např. z mid by asi dělalo problém třeba v krytu a cloně kanonu.
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří Anděl » 08 zář 2008, 13:55

Marder píše:
stani22 píše:Inak mam taky poddotaz.Neda sa s tej stavebnice vysochat aj verzia mid a early?

Tak na to můžeš zapomenout. Dost podstatný rozdíl je mezi pojezdovými koly (verze early a mid mají pojezdová kola se šrouby, late s nýty) a jiné drobnosti. No a sochání verze early např. z mid by asi dělalo problém třeba v krytu a cloně kanonu.

Nevím jak verze late, ale já mám doma mid a v té jsou oboje kola, masky kanónu, jen z obtisakama to bude horší.
http://www.kpmct.ic.cz/
Jiří Anděl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 08 zář 2008, 14:39

Jiří Anděl píše:Nevím jak verze late, ale já mám doma mid a v té jsou oboje kola, masky kanónu, jen z obtisakama to bude horší.

Ve verzy late mám jen jedny pojezdová kola, příslušná pro tuto verzy.
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StaniModelar » 08 zář 2008, 16:53

Kurna ja len ze sa mi tiez paci ta camo z Rumunska.Len bohuzial mam mid verziu. :?
Moje modelky na FB :)

https://www.facebook.com/groups/858245070947955/
StaniModelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod dr.Nott » 10 zář 2008, 18:08

musím gratulovat k dokončenému Hetzeru. sám vím, že zmáknout "EDY"" chce kus trpělivosti....ale jinak je ta stavebnice dobře sestavitelná. až na kiks v zadní části nejlepší co jsem dělal.....to kamo mi teda moc nesedí...ne že by nebyla pravdivá (i když fotku jsem taky neviděl..) ale na verzi Late je moře hezčích (ale těžších na udělání) kamufláží. až budeš dělat dalšího, písni .....
Ať žije hnutí za dlouhobobé potírání křesťanství a komunismu
dr.Nott

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky