Rozumné řešení s těmi kryty motoru. Je to relativně snadná práce při jejich tvaru a výsledek bude jistě stát za to. Opravdu pěkná práce. Tohle můžu...
Aleš Chmelař píše:Rozumné řešení s těmi kryty motoru. Je to relativně snadná práce při jejich tvaru a výsledek bude jistě stát za to. Opravdu pěkná práce. Tohle můžu...
matto píše:prosim ta ako robis nity?
MilošK píše:matto píše:prosim ta ako robis nity?
Nedělám, kupuju. Nejlepší nýty jsou podle mého názoru od firmy Master Club. Prodává je občas pan Štěpán na soutěžích - loni jsem jich nakoupil hromadu na E-Dayi. Prodávají je i jiní obchodníci, ale za vyšší cenu.
Aleš Chmelař píše:Tohle jsem řešil také, ale dělal jsem to tak, že hlavu nýtu jsem odřízl a poté jí dával pomocí ostrého špendlíku na určené místo. Občas přeteklo trochu lepidlo, takže jsem ho odstraňoval debondérem. Hlavička nýtu se musí nabodnout velmi opatrně, aby nebyl vidět vpich po špendlíku. Pokud chceme mít jistotu, dáme na špičku špendlíku kuličku lepivoé gumy ( např. TACK IT ) a pomocí ní již sázíme nýty na předem označená místa. Tím nechci pochopitelně psát, že Tvá metoda je špatná - naopak je velmi dobrá, ale jsou místa, kde není možné vrtat, takže pokud spojíme tyto dvě metody dohromady, výsledek je zaručen. Mnoho štěstí v další stavbě, zatím je to opravdu velmi pěkné...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků