Tak po půl roce snažení sem to konečně dotáhl do nějakého konce. Ještě tomu sice chybí periskop na zadním poklopu a dodělat bahno u hnacích kol, ale ... jsem zvědav na reakce a rady v čem se do budoucna zlepšit.
Přílohy
Milan Šupálek "Milcek" Litina? Náhrada za dubové dřevo. Škoda, že s ní nejde topit.
Pěkně provedené a decentní povrchovka. Možná bych ještě trochu doplnil odření boků kol od pásů. (Nemohu si pomoci, ale ty bílé vnitřky poklopů. Mě to nesedí)
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
maš to pekne spravené len mi tam moc svieti to čisto nove čislo a trošku ušpinit tie vnutra poklopov...tiež mam jedneho rozrobeneho už dost dlho ale po tom čo som zistil že mam mierne zdeformovanu korbu som to radšej odložil na neurčito...
Jo ty poklopy jsou divné, v tomto případě jsem se držel návodu. A asi bohužel. Když jsem se teď díval na nějakou fotku, tak tam bíla opravdu nebyla. Co se týče těch čísel: prostě to tak nějak vyšlo... a ta špina v těch poklopec - snad přijde. Sem tam se to dá ještě poopravovat.
Milan Šupálek "Milcek" Litina? Náhrada za dubové dřevo. Škoda, že s ní nejde topit.
To Štěpán: Ta kamufláž rozhodla o koupi. Je to jeden z prvních "late" dodaných do Rumunska. Sloužil u 8. jezdecké divize SS Florian Geyer na podzim roku 1944. Ale fotku sem opravdu nenašel takže plně důvěřuju Eduardu. Není to sice úplně 100%ně okopírované z návodu, ale dost se tomu blíží. Jsem rád, že se líbí.
To Narm: Jo no anténu sem tam hodil origo ze stavebnice. Už sem byl ve stádii, kdy sem to chtěl dokončit.
To Martin lepič: Kdepak na 1* to opravdu ještě zmáklé nemám. Ale snažím se.
Model pekne zvladnuty.Mal som aj moznost nakuknut na stavbu interieru v skupinovke.Tiez uvazujem o tej kamo.Kedze ist do ambushu bude dost tazke.V publikacii MBI je tmavozlta dost bleda,zelena zelensia a cislo 102 bielo modre.Ale to nikdo nemoze vediet presne. Mas moju pochvalu