Luboš Pavel píše:Asi ti za to první místo něco věnuji. Co by jsi řekla Flohovi?
To jako za trest???

A já se furt těším, až si Floha rozdáte se Šnekem.

Luboš Pavel píše:Asi ti za to první místo něco věnuji. Co by jsi řekla Flohovi?
Monika píše:... A já se furt těším, až si Floha rozdáte se Šnekem.![]()
![]()
Monika píše:Luboš Pavel píše:Asi ti za to první místo něco věnuji. Co by jsi řekla Flohovi?
To jako za trest???
![]()
![]()
![]()
A já se furt těším, až si Floha rozdáte se Šnekem.![]()
![]()
Luboš Pavel píše:JJ to je prafda. Raději jsem risknul osliznuté špičky bot od vzteklého a rozjetého šneka než betonové bačkory od glocka za nesplnění slibu dodělat macchinu do SIGu
![]()
![]()
Peter DeSnek píše:Ja zapomnel, ze jsi byl pod vlivem Cosa Nostry ...
![]()
![]()
Luboš Pavel píše:JJ ta paní Kozová Nostrová je pěkně vostrá![]()
![]()
Luboš Pavel píše:Monika píše:...A já se furt těším, až si Floha rozdáte se Šnekem.![]()
![]()
Ale nepočítej s nějakými indulonovými dýchánky![]()
![]()
Monika píše:Kdepááák, vy jste kluci šikovní, vy si obstaráte kvalitnější lubrikant.
![]()
![]()
Jan Kotas píše:co se to tady sakra zase peče??? Floha si rozdám taky, ale nejdřív se musim naučit patlat........
Jan Kotas píše:co se to tady sakra zase peče??? Floha si rozdám taky, ale nejdřív se musim naučit patlat........
Luboš Pavel píše:Jan Kotas píše:co se to tady sakra zase peče??? Floha si rozdám taky, ale nejdřív se musim naučit patlat........
Neboj domluvíme si školeníčko u Moniky. Taky bych to potřeboval jako prase drbání a šnek rychlost
Monika píše:Čoveče, když já na to doučování nějak nejsem... a s vteřiňákem už vůbec ne.
![]()
![]()
Monika píše:Luboš Pavel píše:Monika píše:...A já se furt těším, až si Floha rozdáte se Šnekem.![]()
![]()
Ale nepočítej s nějakými indulonovými dýchánky![]()
![]()
Kdepááák, vy jste kluci šikovní, vy si obstaráte kvalitnější lubrikant.
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků