vítáme Šumáka v klubu rypen abych nebyl úplně out of topic, tak model je to pěknej Jakoubku a v Praze dobrý co? Máš tady určitě lepší kamarády než tam u vás a lepší plzničku
Vzhľadom k tomu, že som práve absolvoval rýchlokurz rýpania a podrypovania spojeného s rýchlokurzom "konštruktívno - deštruktívneho" deptania, môžem si podať prihlášku do tohoto nového klubu ? Pre zachovanie dekóra:
Kubrtíku, máš to zatiaľ pekné, len si to nepokaz !
Proto Kubrtiku promin, ale dalsi diskusi netykajici se tveho skvostu presmerovavam jinam ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Kvíz dne - najděte rozdíly mezi Flashbackem a Trumpetou
Trumpeta má o nějakejch 8 mm menší rozpětí VOP! Tento detail budu muset nahradit Flashbackem. Přibude mi tedy trochu více práce s nalepením Flashbackácký VOP na trup Trumpeteru, ale odmenou bude mnohem větší přesnost modelu.
Včera večeír jsem brousil povrch polovina křídla, který jsem měl nastříkaný sprejem Tamiya Surface Primer. Objevil jsem několik nedostatků, které budu muset ještě dotmelit a doladit. Jinak už nechybí moc a křídlo spojím s trupem.
tëď nastává ta nejblbější fáze stavby a to broušení tmelu. To fakt nemám rád