Vzduch je moje more...
Charlie píše:Tak mně zrovna vteřiňák ztuhnul a hned dvakrát a v obou případech to bylo HVP...už bych měl asi zkusit něco jinýho
Jirka Zubek píše:Charlie píše:Tak mně zrovna vteřiňák ztuhnul a hned dvakrát a v obou případech to bylo HVP...už bych měl asi zkusit něco jinýho
Taky se mi to stalo u středního i u hustého HVP ve velkém balení,tak jsem si koupil na ModelBrně tohle http://www.nordlandmodels.com/produkty/ ... edni-28-g/ a strčil ho do ledničky,tak uvidíme...a zdá se mi,že i lépe drží než HVP...
jiří ščučka píše:mobba: ja ji chci už od te doby co sem v tom poprve viděl někde redbully ale rozhodně bych do ni nedaval sekunďak
da se pořidit i za dva litry a dokonce mají některé napájení z USB
Ondřej Nadrchal píše:Abych nemusel furt behat k lednici tak jsem to vyresil jak je to na fotce. Strikacky maji trochu uriznuty vrsek, ale aby sla nasadit zaslepena jehla. Odebehu tak 0.5 - 0.25 ml a dratek nebo jehlu strkam primo dovnitr. Vydrzi to tam cca 1-2 mesice. Strikacky jsou k podlozce prilepeny Tactitem. Po ztuhnuti vterinaku cele vyhodim a naplnim novou.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků