dík no nevíš třeba byl v noci nějaký mejdanmodelmrak píše:pěkný to máš,možná na moj vkus trochu vejkej kontrast mezi blatem a barvou ale to je na vkusu každýho sudruha,ten němec vypadá jak ježibabab z mrazíka,nebo má aspoň pořádnou kocovinu![]()
![]()
![]()
ten kanystr je ze sady TAMIYA ja vím že není moc detailní ale ja sem si s tím moc hlavu nelámalKelly píše:jo pěkný![]()
jen mi na tom kanystru nesedí jen 2 ůchyty a ještě tak tlusté!
mělo by to vypadat nějak takto
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
co myslíš tím přitlačil na patině? ono to z těch fotek není tak patrné ale ja sem se už krotil abych to s tou patinou zas nepřehnalBlackosh píše:Je to peknélen mi nesedí to zablatenie na predu.Skorej by mal byt na zadu "zafŕkaný" viac....trochu bych pritlačil na patine,ale v celku aj z figúrkou je to OUKEJ
ty fotky nejsou moc kvalitní takže z nich nejde všechno poznat ale ještě s tím něco udělámBlackosh píše:Patinu si neprehnal,ale zato je od spodu ako prasa![]()
No hlavne pigmenty by som dal na korbu a na blatníky,kedže je od spodu dost zabahnený,aby to ladilo -vrch je zasa až moc čistý.Wash sa mi zdá(možno iba mne) slabší.Zadný priestor sa dost často používal ako úložný,takže nejaké olejové škvrny a dost sa to tam odrelo,niektorý sa na tom aj vozili-dalšia myšlienka čo tam asi po nich zostávalo....a už to preháňam do reálu...proste ja by som sa s tým pohral,ale to je iba môj názor a nič zlé som tým nemyslel...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků