Zdarec.Kdepak jsi viděl na téhle Hartmanově G-6, kanony MG-151 pod křídlem?Docela bych to rád věděl.Myslím si ,že se dost pleteš.
gagin2 píše:Zdarec.Kdepak jsi viděl na téhle Hartmanově G-6, kanony MG-151 pod křídlem?Docela bych to rád věděl.Myslím si ,že se dost pleteš.
alf píše:... Nic jsem neřešil, nehledal žádnou fotku ani výkres. Hartman je to proto, že jako jediný neměl na vrtuli spirálu které nesnáším.
Kdyby v byla v návodu u tohohle mezka tlačná vrtule, tak ji tam dám. Pro někoho možná kacířství, ale já jsem si prostě odfouknul od "vážné" modelařiny a pobavil se
. Asi to budu praktikovat častěji, kitník se mi nějak plní a stavění "jen tak" má taky svoje kouzlo
.
Karel Pilát píše:alf píše:... Nic jsem neřešil, nehledal žádnou fotku ani výkres. Hartman je to proto, že jako jediný neměl na vrtuli spirálu které nesnáším.
Kdyby v byla v návodu u tohohle mezka tlačná vrtule, tak ji tam dám. Pro někoho možná kacířství, ale já jsem si prostě odfouknul od "vážné" modelařiny a pobavil se
. Asi to budu praktikovat častěji, kitník se mi nějak plní a stavění "jen tak" má taky svoje kouzlo
.
A to děláš Alfe dobře. Stavět modely podle něčeho je blbost. To už není in.![]()
Škoda, že jsi raději nezkusil toho Manfreda Dieterle. Aspoň by sis tu spirálu vyzkoušel a nemusel jsi prznit zrovna Hartmanna. Počkej, až zas budeš něco chtít ...
![]()
![]()
SV píše:Souhlas s panem Pilátem, Hartmanna jsi prznit nemusel, mohl sis odfouknout na něčem, na co nejsou fotky... Když jsi si chtěl ušetřit práci, proč jsi tam cpal R6/R3? A Galland panzer je taky složitější než starší typ pancíře... No, že by byl Hartmann jediný, kdo neměl na vrtulovém kuželu spirálu, to je taky novinka...
gagin2 píše:Zdarec.Se nevztekej.S tím musíš na foru počítat,že tě někdo setne,když si něco vycucáš z prstu.Konkrétně na tuhle mašinu je fakt dobré foto.
alf píše:Příště ho postavím celého růžového ať všichni vyzanavači fotek rovnou prasknou a bude od nich klid.
A vůbec- model je dobře, blbě to měl Hartman.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků