A jak pozoruji tvůj postup na modelech, asi budeš potřebovat hooodně shovívavou a trpělivou náčelnici týlu.

JirkaP píše:Tak trošku jsem si s tím modelem naběhl. Jsem stále jako v opravně. Pořád něco kituji a brousím. A když se konečně dopracuji k nějakému výsledku a stříknu to, objeví se zase nerovnosti a tak pořád dokola. Když už jsem s trpělivostí na konci, přejdu k FXX, se kterým si hraji, protože je to dokonalý model. Upřesňuji: FXX od Tamiye.
JirkaP píše:Tak trošku jsem si s tím modelem naběhl. Jsem stále jako v opravně. Pořád něco kituji a brousím. A když se konečně dopracuji k nějakému výsledku a stříknu to, objeví se zase nerovnosti a tak pořád dokola. Když už jsem s trpělivostí na konci, přejdu k FXX, se kterým si hraji, protože je to dokonalý model. Upřesňuji: FXX od Tamiye.
Baryk píše:Super práce![]()
![]()
![]()
Jen si nejsem jistej jestli todle auto mělo v základu čtyřboďáky... Asi nějaká inividuální úprava
Baryk píše:Broušení každý vrstvy nástřiku nebo tmelu? Nástřik surfem sem nebrousil, jen přeleštil...
Zubní pastu používám jen na zuby. Zatim mi stále uniká význam jejího použití. Myslim si, že jí bezpečně nahradí šmirgly 600-2000 a broušení je mnohem líp kontrolovatelný... Na finální doleštění plastu, po 2000 smirku, používám hajzlpapír nebo leštidla KPMBA, podle toho co se mi chce zrovna použít. Pod surf dostatečnej povrch.
Tu výrobu zrcátek ti nezávidim...
Sákryš, nějak se zas zamotávám do velkých aut. Dostávám chuť říznout do něčeho většího než 8cm. A už mě napad i adept, strááášně velký auto. Fiat 500FAle nejdřív Méďa a Porší. Nesmim podlehnout, nesmim
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků