Zdar, nemáte někdo fotku skříňovýho ZiLa-131 zvrchu Mám model od fy ICM a dva díly se mně ňák nezdají (viz. foto), podle návodu patří na střechu té skříňové nástavby, vypadá to jak ňáká mřížka(?) a tak potřebuju to foto, abych si to ověřil. Kdyby to třeba byli ,,drátovaný okna´´, musel bych to asi nahradit...
záleží na tom co vlastně stavíš, třeba na indikačce k P19 /tu budu stavět já/nic takovýho není myslím, že se to bude lišit podle určení nástavby, na okno bych to neviděl, spíš nějakej větrací poklop.........
..jestli máš dost času Vojto,tak zkoukni tohle..: http://www.zil131.com/gallery2/slidesho ... albumName= ..Slide Show jde nastavit od 1sekundy až po 1minutu..takže jde i ztahovat obrázky.. Skříňovka je např na fotkách č300-380..701-706..dále v serii fotek 730-750..atd.. po čísle 1000 je pak hodně fotek také k nalezení..kromě toho je tu spooousta detailů na ostatní agregáty auta..motor,podvozek kabina..ale i vnitřního vybavení skříně..také náčrtky,nebo výkresy..Kromě toho jsou zde k nalezení i P-V3S..GAZ..a další ZILy..taky nějaké tanky a jiná voj technika..myslím,že je to takový zlatý důlek na ZIL 131...ale i na ZIL 151/157..
důležitý je vědět co vlastně chceš stavět, určení command vehicle co je na krabce je nic neříkající. Já ten model využiju jako základ pro stavbu indikačky radiolokátoru P19 a u té je badna delší, vespod s rantlem, s jiným rozmístěním poklopů, oken + navíc nástavba vzduchotechniky na střeše, drobnosti jako anteny, podpěry maskovací sítě aj. nepočítám. Takže otázka zní, co to vlastně bude, bouda k radaru, radiostanice, nějaká dílna????? Jinak bych to asi neřešil. Co jsem viděl na vojně, tak co způsob použití tak byla jiná bouda.
Jojo jedna 131a157 stoji pod kopcem ve mlejně a ja s hasičema se 131 jezdime na hasickou soutěž tož to je mašina když přijiždíme na soutěž tak aspon vědi že jedeme my podle zvuku jojo hlučná mašina škoda že ty pitomci u 157 co maj zapoměli na zimu vypostit vodu z motoru a z chladiče a tak prasknul blok tak ted jezdime na soutěž 131 ale ta už neni jejich a je bez značky a technický... a fízláci na nás čuměj ale my jim vždycky řeknem že jedeme hasit požár a jedeme dal
Ja bysem sem taky hodil naky fotečky 131a157 ale kolem tech zilů běhaj čoklové a ty psi sou naky divny nenaviděj mě přelez sem tam jednou plot a jak sem je viděl tak sem zdrhal vodnesliá to naštěst jenom kalhoty